Professioner

Vestermark A/S har siden 1967 skabt haver og grønne anlæg udover det sædvanlige.

Vi er klar til at løse opgaver i alle størrelser, lige fra små hyggelige gårdhaver og parcelhushaver til store parkanlæg og byfornyelsesprojekter. Med base i Ribe servicerer vi ikke alene kunder i Syd- og Sønderjylland, men tager også gerne ud til specielle opgaver i hele landet.

Vi kan lide at begejstre vores kunder med høj faglighed, kvalitet og kreativitet. Disse tre værdier er fundament for alt hvad vi foretager os.

Vores professioner

Hos Vestermark sætter vi en dyd i at have de bedste folk til jobbet. Derfor har vi nøje udvalgt vores ansatte ud fra tre principper. Høj faglighed, kvalitet og kreativitet. Vore team består bl.a. af anlægsgartnere, brolæggere, kloakmestre og havearkitekter.

Anlægsgartner

Vi skaber unikke haver og grønne anlæg efter kundens ønsker. Som anlægsgartner løser vi alt, lige fra mindre gårdhaver og parcelhushaver til store parkanlæg og byfornyelsesprojekter. Vi har stor erfaring med planter og står klar med rådgivning omkring plejen af dine grønne områder.

Brolægger

Vi har mange års erfaring som entreprenør inden for haver, parker og andre grønne og grå anlæg. Vi tilbyder samlede løsninger til både private haveejere, virksomheder og offentlige organisationer. Vi vægter høj kvalitet, god service og professionel rådgivning.

Kloakmester

Vi udfører alle former for kloakarbejde i relation til nyetablering og renovering af grønne og grå anlæg. Med mere end 50 års erfaring og som autoriseret kloakmester, kan vi rådgive dig om den mest holdbare kloakløsning, hvor der er taget hensyn til de lokale jordbundsforhold, vandløb osv.

Havearkitekt

Vi tilbyder både at komme ud på enkeltstående vedligeholdelsesopgaver eller at indgå en fast pleje- og vedligeholdelsesaftale af dine grønne områder. Vi kommer ud til både private husejere, boligforeninger, offentlige institutioner, virksomheder m.m.

Kontakt Os

Udfyld formularen nedenunder, eller kontakt os direkte.

Send os en besked

Udfyld formularen nedenunder, eller kontakt os direkte.