Brolægning

Entreprise

Brolægning som entreprise

Andreas Vestermark

Projektleder og medejer

51809747

andreas@vestermarkribe.dk

Hos Vestermark A/S har vi en bred erfaring med brolægning i alle udgaver og størrelsesforhold. Har du brug for et tilbud på en brolægningsopgave så er vi de rigtige at ringe til.

Vi er gode til at overse selv de største belægningsprojekter og vores medarbejdere er enormt dygtige til deres håndværk. Store entrepriser, hvor belægning er i fokus, har vi erfaring med at udføre og når det kommer til mindre belægningsarealer i fx indkørsler og haver så er vi ligeledes klar til at give dig et tilbud.

Vi har fokus på finish og kvalitet og vi vil gerne bidrage til, at dine havedrømme og ønsker til belægning kan indfries.

Vi har mange erfaringer med forskellige belægningstyper og vi vejleder gerne i forhold til fordele og ulemper ved de mange slags som findes. Vi er meget bevidste om kvalitet og holdbarhed samtidig med, at det endelige udseende og udtryk også er noget vi har for øje. Vi har mange udførte belægningsopgaver i bagagen og viser gerne forskellige billeder og kommer med ideer til netop din belægning.

Når man skal vælge belægningstype, så er der mange faktorer man må tage med i overvejelserne. Står du fx med en belægningsentreprise omkring en boligforening eller ældreboliger, så må man nøje overveje de bedste løsninger i forhold til lige præcis den type opgave. Har du en virksomhed, hvor der på belægningsarealet kommer og går mange personer eller kører mange biler, så bør belægningstypen vælges bedst muligt ud fra de faktorer.

Hvad koster brolægning?

Har du brug for et konkret tilbud på brolægning, i stort eller lille omfang, så er du velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi har erfaring med både store og små entrepriser indenfor brolægning og vi står klar til at hjælpe dig med udførelsen af din belægningsopgave.

Vi har et godt samarbejde med forskellige leverandører og er stolte af at kunne tilbyde de bedste sten, fliser og klinker til din belægningsopgave. Priserne på de forskellige muligheder og materialer varierer meget og indenfor dette område går kvalitet og pris hånd i hånd. Hvordan belægningen udføres og hvilke mønstre man arbejder ud fra har ligeledes en betydning for tidsforbruget og dermed prisen. Vi har gode erfaringer med at sammensætte tilbud til dig i forhold til den belægningsopgave du står med og vi vil gøre vores ypperste for at imødekomme dine ønsker til både resultat og pris.

Vi har arbejdet med kombinationen af mange belægningstyper gennem de sidste 50 år og vi har en god fornemmelse for, hvad der komplementerer hinanden godt og hvilket mønster man bør arbejde med i en have, i det store parkanlæg, eller i byens gader og arealer.

Se mere i vores projektgalleri og bliv inspireret af de mange belægningsopgaver vi allerede har udført eller ring og få et tilbud på dit anlæg og belægningsentreprise.

Kontakt Os

Udfyld formularen nedenunder, eller kontakt os direkte.

Mail

info@vestermarkribe.dk

Telefon

75 42 46 40

Adresse

Vestermark A/S - Ørstedsvej 5A - 6760 Ribe

Send os en besked

Udfyld formularen nedenunder, eller kontakt os direkte.