Brolægning

Have og Grønne områder

Brolægning

Andreas Vestermark

Projektleder og medejer

51809747

andreas@vestermarkribe.dk

Vestermark har mere end 50 års erfaring med brolægning. Med vores ekspertise og dygtige specialister garanterer vi, at du altid får et professionelt resultat mange år frem. Vi den viden der skal til for at tilbyde dig en flot og holdbar løsning.

Der findes mange former for belægningsopgaver, store og små, og vi har erfaring med en bred vifte af disse. Vi har udført utallige belægningsopgaver for både private kunder, erhvervskunder samt større projekter for fx kommuner. Uanset om der er tale om en indkørsel, et fortov, en terrasse eller et meget stort areal, så ved vi at udførelsen er altafgørende. Med brolæggere fra Vestermark får du altid kreative løsninger af høj kvalitet, så du er sikret et slutresultat, der lever op til dine drømme og forventninger.

Du har brug for en brolægger når du har behov for professionelle til at udføre et belægnings job som fx et fortov, en indkørsel, stier, terrasser og passager i haven. Du er velkommen til at kontakte os hvis du mangler en brolægger til at indfri dine ønsker og dermed opnå et flot og professionelt resultat indenfor alle grå områder.

Underbunden og Belægningen

En del af en brolæggers arbejde består i at bearbejde underlaget, hvor stenene skal lægges. Det er afgørende for resultatet at underbunden er lavet korrekt og præcist og at der er tænkt på de rette hældninger og afledningen af regnvand, da dette vil være afgørende for holdbarheden og udseendet på lang sigt. Det er naturligvis noget vi har styr på og med vores mange års erfaring tilbyder vi den faglige ekspertise, der er nødvendigt for, at du opnår en belægning der lever op til den idé og drøm du har for dit projekt.

Herefter udvælges de sten, der skal bruges til belægningen, og stenene hugges til, så de får den form og størrelse, der passer perfekt i rækken, buen eller mønsteret. En god brolægning kræver både en stærk fysik og et skarpt øje, da flere tekniske og kreative parametre skal være på plads for, at opnå det perfekte resultat. Derfor er det vigtigt, at du vælger din brolægger med omhu.

Hos Vestermark, har vores brolæggere alle en høj grad af faglighed, og vi har mange års erfaring i at skabe smukke sten- og flisebelægninger i både klassiske og unikke mønstre – altid med stor præcision og omhyggelighed. På samme måde arbejder vores brolæggere altid med materialer af god kvalitet.

Vores brolæggere er gode til at arbejde med både betonsten, klinker, granit sten, som fx kantsten, trappetrin, chaussésten og brosten.

Vi går op i kvalitet

Hos Vestermark tilbyder vi et stort og spændende udvalg af sten, fliser og granit fra hele verden, og vi fremskaffer gerne materialeprøver, hvis dette ønskes.

Vi har vores egne favoritter og fortæller gerne om de forskellige fordele og ulemper der kan være ved forskellige former for sten eller klinker og hvilken vedligehold de forskellige typer kræver. 

    • Have stier, trapper og støttemure
    • Havebede og terrasser
    • Gårdhaver
    • Private indkørsler og indgangspartier
    • Offentlige P-pladser
    • Fortov, gågader og legepladser
    • Byfornyelsesprojekter
    • Reparation af gamle belægninger
    • Anlæg af fundament til nybyggeri
    • Naturstensdiger, f.eks. omkring kirker
    • m.m.

Brolægning i indkørsel

Drømmer du om at få lagt en ny indkørsel, der kan holde til den daglige belastning, som en eller flere biler byder belægningen? Vi står klar til at hjælpe dig, og vi har mange års erfaring inden for professionel belægning af indkørsler, både store og små.

Ud over at kvaliteten skal være i top når det kommer til områder, hvor der dagligt kører og holder biler, så er udseendet også noget vi vægter når planen for belægningen skal laves. Vi går op i at en indkørsel fx er afsluttet flot ned mod vejen med eksempelvis chaussésten eller græsarmering.
Vi er ligeledes optagede af, at den er pænt afgrænset op imod fx et indgangsparti eller en sti videre rundt om en bygning. Vi har meget erfaring med at lave overkørsler ved fortove og p-plads områder eller store områder af belægning omkring en virksomhed, hvor der både kører biler og går mange mennesker.

Brolægning og prisen

Når det kommer til brolægning, eller anlægningen af haver og udeområder i det hele taget, så hænger pris og kvalitet sammen. Når du bestiller Vestermark A/S til at udføre din brolægning, kan du være sikker på, at initiativet, kreativiteten og det gode arbejde er i højsædet. Det gælder også ift. De planer der skal lægges- og beslutninger der skal træffes, inden man kommer så langt, som til at lægge sten.
Først handler det om god vejledning fra vores projektledere Andreas Vestermark og Jørgen Vestermark. De bidrager til ideer for området, inddelinger, udseende og dernæst at vælge den rette type belægning, som bedst kan leve op til dine ønsker ift. Stil og vedligehold.

Vi har mange gode løsninger i bagagen og vi vil gerne være med til at inspirere dig, så du kan ende med den bedste plan for din belægningsopgave. Når planen er lagt og stenene eller klinkerne er nøje udvalgt, så kommer vores dygtige brolæggere på banen. De arbejder grundigt med at sikre både niveauer og underbund og der evalueres løbende på det arbejde vi laver, så du kan være tilfreds med det endelige resultatet.

Som en virksomhed med mere end 50 års erfaring i brolægning, ved vi, at kvalitet og grundighed er byggestenene for en god og holdbar brolægning. Derfor er det heller ikke Vestermarks mål blot at være en ”billig brolægger”, men derimod en brolægger, der yder en service af høj kvalitet til den rigtige pris. Vores mål er at det arbejde vi udfører også på lang sigt kan leve op til dine drømme og forventninger.

Har du lyst til at lade dig inspirere mere i forhold til andre belægningsopgaver og se nærmere på tidligere udførte projekter, kan du tage et kig i vores projekt galleri her.

Kontakt Os

Udfyld formularen nedenunder, eller kontakt os direkte.

Mail

info@vestermarkribe.dk

Telefon

75 42 46 40

Adresse

Vestermark A/S - Ørstedsvej 5A - 6760 Ribe

Send os en besked

Udfyld formularen nedenunder, eller kontakt os direkte.