Have & Grønne Områder

Have og grønne områder

Have og grønne områder

Andreas Vestermark

Projektleder og medejer

51809747

andreas@vestermarkribe.dk

De grønne områder, udearealerne og haven i det hele taget, er førstehåndsindtrykket der møder dine gæster i huset eller dine kunder ved virksomheden. Beplantning og grønne eller farverige bede er med til, at give stedet sjæl og inviterer til ophold i uderummet. Det grønne i haven eller omkring virksomheden er af afgørende betydning for den stemning stedet har og hvordan det tager imod dine gæster.

Vi vil gerne være med til at hjælpe dig med at udtænke gode, funktionelle og bæredygtige løsninger for din have eller dit grønne område. Vi har mange års erfaring med både, at omdanne allerede etablerede områder eller lave en plan for ny-anlæg. Vi kan i Ribe fremvise et stort udvalg af smukke planter, buske og træer fra ind- og udland. Fuldt udviklede træer og buske i alle størrelser, så du ikke behøver at vente mange år på at få fx en grøn allé eller opvokset tæt hæk.

Der er flotte, fuldvoksne solitærtræer, der står klar til at pryde dit grønne anlæg. Vi kan bl.a. tilbyde 30-40 år gamle bonsaitræer, 8 meter høje pyramide klippede planter og charmerende kugle træer i flere størrelser. Udvalget er stort og du har mulighed for at komme og gå rundt mellem planterne og sammen med os snakke om de forskellige muligheder, som vil passe bedst til dine ønsker. Der er særligt fokus på import af eksklusive planter fra hele Europa og gode muligheder for at imødekomme individuelle ønsker. Dertil har vi kapacitet til at imødekomme store ordrer og er kendt som en pålidelig totalleverandør til den grønne sektor.

Mere and 50 års erfaring

Vi har stor erfaring og leveret gennemført kvalitet siden 1967

Høj faglighed og ekspertise

Anlægsarbejde udført efter højeste professionelle standard

Over 1.000 glade kunder

Vi er stolte af at have mere end 1.000 tilfredse kunder

Pleje af grønne områder

Når der skal lægges planer for anlæg af grønne områder i haven eller omkring en virksomhed er det relevant at overveje hvordan disse områder skal plejes og vedligeholdes i fremtiden. Vi har ikke kun et storslået planteudvalg, men vi har også en generel stor viden om plantevækst. Vi kan være med til at vælge den rette beplantning til dig ud fra ønsker til vedligehold og muligheder for pleje.

Alle haver og grønne anlæg er forskellige, og gunstigheden for vækst varierer i forhold til lys, skygge, jordbundstype og lokale vejrforhold. Vi har med næsten 50 års erfaring, stor indsigt i Syd- og Sønderjyllands grønne haver, og ved hvad der får dem til at trives. Vi kan derfor rådgive dig i valget af planter, og hvordan planterne bedst placeres for optimale vækstbetingelser.

Brugen af fx sten til bedafgrænsning kan være en rigtig god løsning i grønne områder. Afgrænsningen forhindrer græs og ukrudt at vokse ind i bedet og det skaber ligeledes et flot udtryk og en flot opdeling af forskellige områder i haven. Sådanne afgrænsninger er også med til at lette plejen og gøre vedligehold nemmere fra starten. Har man et ønske om robotplæneklipper i haven eller omkring virksomheden kan det ligeledes være nyttigt at lave afgrænsninger omkring bede og op til områder med fx hæk.

Grønne områder i haven - få professionel hjælp til vedligeholdelse

Hos Vestermark A/S har vi en grøn afdeling med erfarne gartnere, der med deres store viden om planter, træer, pleje og vedligehold står klar til at assistere dig med din have eller dit grønne område. Alle vores anlægsgartnere er faglærte og rige på erfaring. Du er derfor garanteret kompetent rådgivning, høj effektivitet, en professionel og korrekt håndtering af dine planter m.v. Vi sørger selvfølgelig også for at rydde op efter os og går ikke, før du er tilfreds med det udførte arbejde.

Vi tilbyder både at komme ud på enkeltstående opgaver eller at indgå en løbende pleje- og vedligeholdelsesaftale. Vi kommer ud til både private husejere, boligforeninger, offentlige institutioner, virksomheder m.m. Læs mere om vores tilbud til forskellige former for have vedligeholdelse her (link til havevedligeholdelse).

Kontakt Os

Udfyld formularen nedenunder, eller kontakt os direkte.

Send os en besked

Udfyld formularen nedenunder, eller kontakt os direkte.