Brolægger

Professioner

Brolægger

Andreas Vestermark

Projektleder og medejer

51809747

andreas@vestermarkribe.dk

Hos Vestermark A/S arbejder vi med mange typer af anlægsopgaver og med mange forskellige typer af belægningsopgaver. Brolægning er en proces, der indgår i de fleste af vores opgaver og kan dække over fx terrasser, belægning omkring et hus, parkeringspladser, fortove, indkørsler mm. hvor der skal lægges fliser eller klinker ovenpå jorden. Brolægning er et yderst vigtigt erhverv og fagligheden er central hvis man vil sikre sig et flot og langtidsholdbart resultat. 

Formålet med brolægning er at give en flot og funktionel overflade, som man kan færdes sikkert og nemt på og hvor kvaliteten og levetiden er høj. Brolæggeren har brug for sin kreative sans og arbejder sirligt med lægningen af diverse belægninger samt bearbejdning af underlaget. 

Brolægning er et yderst vigtigt erhverv, fordi det giver folk mulighed for at have en flot og nydelig overflade som kan komplimentere haven, uden at skulle bekymre sig om ujævnt terræn. Denne proces er vores brolæggere yderst dygtige til at håndtere og vi går meget op i det flotte resultat. 

 

Vores Team

Vi er et stærkt team på 20 medarbejdere, der dækker anlægsgartnere, brolæggere, struktører og kloakmestre. Alle er fagudlærte med stor viden og erfaring, så vores kunder er sikret kompetent rådgivning og et resultat af højeste kvalitet.

Andreas Vestermarkk

Projektleder og medejer

Andreas er ansvarlig for den daglige ledelse af virksomheden, tilbudsgivning samt projektstyring. Andreas er 3. generation i Vestermark A/S og kom til virksomheden i foråret 2019

#

#

Jørgen Vestermark

Direktør og medejer

Jørgen er direktør og har det overordnede ansvar for Vestermark A/S, som har har været med til at drive siden han gik ind i firmaet, som 2. generation, i 1982.

#

#

Dennis Breinholm Laursen

Formand og medejer

Dennis er uddannet brolægger og har et skarpt øje for kvalitet når det kommer til grå og grønne anlæg. Han er formand ude på pladserne og er endvidere snart uddannet aut. Kloakmester.

dennis@vestermarkribe.dk

23276560

Dig?

Vi søger medarbejdere, er du interesseret? Læs mere her.

Andreas Vestermark og
Jørgen Vestermark

Hvad kan vi gøre for dig? Få en uforpligtende havekonsultation med ejer Jørgen Vestermark eller vores andre dygtige medarbejdere, der har mange års erfaring i anlægs-, brolægger- og entreprenørarbejde i Syd- og Sønderjylland.

Vores indsats

5747

Glade kunder

853154

Anlagte m² fliser

174328

Træer Plantet

3265

Projekter anlagt