Havevedligeholdelse

Havevedligeholdelse

Haveved-ligeholdelse og haveservice

Andreas Vestermark

Projektleder og medejer

51809747

andreas@vestermarkribe.dk

Ønsker du professionel hjælp til pleje og vedligeholdelse af din have eller større grønne anlæg?

Vi tilbyder både at komme ud på enkeltstående opgaver eller at indgå en løbende pleje- og vedligeholdelsesaftale. Ingen opgave er for stor eller lille og vi er meget glade for vores faste vedligeholdelseskunder, både i lokalområdet og resten af Syddanmark. Vi rykker ud til både private husejere, boligforeninger, offentlige institutioner, virksomheder m.m. og vi tilbyder mange muligheder i forhold til faste aftaler. Hos Vestermark A/S tilbyder vi at udføre grå og grønne anlægsopgaver i alle størrelser, men vi tilbyder samtidig, at pleje de grønne områder efterfølgende.

Alle vores grønne anlægsgartnere er faglærte og rige på erfaring. Du er derfor garanteret kompetent rådgivning, høj effektivitet, en professionel og korrekt håndtering af dine planter m.v. Vi sørger selvfølgelig også for at rydde op efter os og går ikke, før du er tilfreds med det udførte arbejde. Vores grønne gartnere tilbyder en bred vifte af services til din have eller område og tilbyder havehjælp i alle udgaver.
Gartnerne er opmærksomme på hvilke opgaver der bør løses i forbindelse med skift i sæsonerne og sørger for at vinterklargøringen samt forårsklargøringen kommer på plads når temperaturerne skifter.

Vi tilbyder faste aftaler hvor vi løbende kommer og ordner alt forfaldende arbejde i haven eller omkring din ejendom. Vi tilbyder fx klipning af græs, beskæring af beplantning, hækklip, træfældning og rodfræsning, omlægning af græsplæner, bekæmpelse af muldvarper, bekæmpelse af ukrudt og vinterbekæmpelse.
Ovenstående kan være en del af den faste plejeplan eller være engangsopgaver, som du hyrer Vestermark til.

Mere and 50 års erfaring

Vi har stor erfaring og leveret gennemført kvalitet siden 1967

Høj faglighed og ekspertise

Anlægsarbejde udført efter højeste professionelle standard

Over 1.000 glade kunder

Vi er stolte af at have mere end 1.000 tilfredse kunder

Haveservice priser – havevedligeholdelse

Du kan hyre vores grønne gartnere ind på timepris og betaler kun for den tid de har arbejdet med din have eller dit grønne område. Hertil kommer materialer, som kalk, gødning, jordforbedring og maskinbrug, men du er selv med til at udvælge hvilke services gartnerne skal udføre hos dig. Vi kan komme med faste intervaller, som varierer efter hvad sæsonen kalder på og kun ud fra aftale med dig.

Køber du en engangs haveservice som fx forårsklargøring eller beskæring i haven så betaler du ligeledes for tiden der bruges, eventuelle materialer og fx bortkørsel af haveaffald. Netop vinterklargøring, forårsklargøring samt beskæring er en haveservice, som mange af vores faste kunder gør brug af år efter år.
Vi sørger så vidt det er muligt for, at den gartner der kommer i din have, er den samme hver gang, hvilket betyder at vedkommende har helt styr på, hvad der plejer at skulle gøres og hvad der blev gjort sidst vi var forbi.

Du har mulighed for at tilkøbe ekstra haveopgaver løbende og du kan enten tage fat i din gartner eller ringe til kontoret og aftale nærmere omkring den service du ønsker at tilkøbe enten fast eller en enkelt gang.

Hjælp til haven

Vi er stolte af de projekter vi udfører for vores kunder, men vi er mindst lige så stolte af den hjælp vi efterfølgende kan tilbyde i forhold til fast havevedligeholdelse og hjælp til større gøremål som fx hækklipning og beskæring.

Har du et ønske om at få hjælp til din have eller dit område omkring en bygning så kommer vores gartnere ud og gennemgår opgaverne sammen med dig. Herefter udfyldes en plejeplan, hvor det tydeligt fremgår hvilke opgaver vi skal hjælpe med i haven og hvilke du selv sørger for. Vi noterer ligeledes i planen, hvis du fx ønsker hækklipning en gang om året, græsslåning i de lune måneder eller beskæring af tæer og buske hvert andet år. Sidst men ikke mindst, aftales det hvor ofte vi skal komme og i hvilke måneder I ønsker mest assistance til vedligeholdelsen af jeres have.

Vores gartnere er dygtige til alle typer af planteopgaver, både store og små, og du har altid mulighed for at drøfte eventuelle ønsker om ny beplantning til haven med dem. Vi har mulighed for at indkøbe, levere og plante flotte blomster, buske og træer for dig og vi efterlader dig altid med en god guide til det efterfølgende vedligehold, hvis ikke det er os der skal stå for den.

Opgaver omkring græsplæner, både nyetablering eller pleje og hjælp til en eksisterende plæne, er ligeledes noget vores grønne gartnere er erfarne i at håndtere. Med hjælp fra vores professionelle gartnere får du et uderum, som altid er indbydende. Uanset om arealet er stort eller småt, kan vi lave en plan, der passer til dine behov.

Har du et ønske om hjælp til haven, enkeltopgaver eller mere faste services, så er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere om hvad vi kan tilbyde.

Kontakt Os

Udfyld formularen nedenunder, eller kontakt os direkte.

Send os en besked

Udfyld formularen nedenunder, eller kontakt os direkte.