Pleje af grønne områder

Havevedligeholdelse

Professionel pleje af grønne områder

Andreas Vestermark

Projektleder og medejer

51809747

andreas@vestermarkribe.dk

Hos Vestermark A/S er vores team af grønne gartnere dygtige til at håndtere vedligehold af både store og små haver, samt store grønne områder ved fx virksomheder, boligforeninger, grundejerforeninger eller parklignende områder. Vi tilbyder faste plejeplaner og vedligeholdelsesservice til dig med store områder, som har brug for både grøn og grå pleje.

Et uderum med grønne arealer skal altid være velplejet og indbydende og det kan vi hos Vestermark sørge for at hjælpe dig med. Vores grønne vedligehold omfatter alt gartnerarbejde og vi skræddersyr den rigtige plejeplan ud fra kundes behov og vores gartners anbefalinger.

Parklignende områder inde i byerne er små grønne oaser med mulighed for at skabe smukke og skønne uderum til de borgere, som kommer igennem området eller som benytter sig af arealerne. Det er opgaver vi meget gerne hjælper med at løse, hvad end det er på private grunde eller offentlige områder og vi er bl.a. meget stolte af fx at kunne hjælpe Ribe kunstmuseum med vedligeholdelsen af deres flotte have, hvor mange mennesker dagligt har sin gang.

Vi kommer gerne fast ud til dine områder eller vi kan komme ud efter behov på enkeltstående opgaver, som fx forårsklargøring eller beskæring.

Gartnerservice til virksomheder og ejendomme

Har du en stor ejendom og tilknyttede grønne arealer, så tilbyder vi gerne at sørge for at de ser flotte og velplejede ud, så ejendommens beboere rigtigt kan nyde udeområdet. Det kan være en meget stor opgave for fx en vicevært og vi tilbyder dig derfor en professionel gartner til at håndtere opgaven for jer. Det gælder selvfølgelig både ift. græs, hæk, planter, bede og potter samt generel renholdelse af området, pleje af belægninger og alt derimellem.

Den grønne pleje består naturligvis af samme service, som vi tilbyder i private haver og mindre områder og vi kan sagtens skalere op, selv når området er meget stort. Vores gartnere ved hvordan man arbejder effektivt og forsøger at løse opgaverne hurtigt, men altid med høj kvalitet. Vi har alle de rette materialer og maskiner i forbindelse med at kunne håndtere selv store vedligeholdelsesopgaver af grønne arealer og uderum.

Græsklipning, ukrudtsbekæmpelse og håndteringen af muldvarper er ligeledes opgaver, som vi ofte løser for vores kunder med store grønne arealer, ved fx virksomhedsdomiciler. Vi sammensætter en plan for de forskellige services indenfor grøn pleje og laver en plan for alle årets sæsoner. På den måde kan du som ejer af det store område stole på, at der både bliver forårsklargjort, beskåret, at græsset bliver klippet og ukrudtet håndteret, at der bliver vinterklargjort og at vi eventuelt også står for snerydning og vinterbekæmpelse.

Udendørs renholdelse

Vil du gerne holde dine udenomsarealer rene og pæne til dine kunder, så tilbyder vi en renholdelsesservice som en del af vores faste aftaler om vedligehold.
Vi tilbyder fx grundig og effektiv fejning af dine store eller små grå arealer. Vores moderne fejemateriel, gør at vi effektivt kan fjerne snavs fra selv meget store områder uden at områder og hjørner springes over.

Vi tilbyder endvidere, som en del af vores vedligeholdelsesaftaler, at fjerne og bortkøre affald. Det er en service, som tit hænger godt sammen med fejeopgaver på fx p-pladser eller områder foran butikker.
Vi tilbyder både at komme ud på enkeltstående opgaver eller at få en fast aftale på plads og fortløbende renholdelse af dine arealer.

Kontakt os og hør mere om hvad vi kan tilbyde jer indenfor grøn pleje, vedligehold og udendørs renholdelse.

Kontakt Os

Udfyld formularen nedenunder, eller kontakt os direkte.

Mail

info@vestermarkribe.dk

Telefon

75 42 46 40

Adresse

Vestermark A/S - Ørstedsvej 5A - 6760 Ribe

Send os en besked

Udfyld formularen nedenunder, eller kontakt os direkte.