Kloakmester

Professioner

Kloakmester

Andreas Vestermark

Projektleder og medejer

51809747

andreas@vestermarkribe.dk

Hos Vestermark A/S udfører vi diverse kloakarbejder og er autoriseret kloakmester. Kloakering er et erhverv, der har eksisteret i mange år og som ofte er relevant ift. den type anlægsprojekter vi udfører.  

Kloakmestre, er indenfor vores branche, bl.a. ansvarlige for at reparere allerede eksisterende kloakeringer eller anlægge nye systemer. De har ansvaret for håndteringen af regnvand og spildevand og har en stor faglig viden omkring reglerne for kloakering og etablerede kloaksystemer. De har generelt en stor viden omkring LAR- og LURsystemer og er gode til at rådgive kunderne ift. de bedste kloakløsninger på netop deres grund.  

En kloakmester har et bredt kendskab til diverse rørsystemer, ledningsarbejde og rørtyper og har også viden om de standarder og den lovgivning, der gælder på området. Hos Vestermark A/S søger vores autoriserede kloakmestre for, at formalia er på plads når det kommer til kloakering.

 

Vores Team

Vi er et stærkt team på 20 medarbejdere, der dækker anlægsgartnere, brolæggere, struktører og kloakmestre. Alle er fagudlærte med stor viden og erfaring, så vores kunder er sikret kompetent rådgivning og et resultat af højeste kvalitet.

Andreas Vestermarkk

Projektleder og medejer

Andreas er ansvarlig for den daglige ledelse af virksomheden, tilbudsgivning samt projektstyring. Andreas er 3. generation i Vestermark A/S og kom til virksomheden i foråret 2019

#

#

Jørgen Vestermark

Direktør og medejer

Jørgen er direktør og har det overordnede ansvar for Vestermark A/S, som har har været med til at drive siden han gik ind i firmaet, som 2. generation, i 1982.

#

#

Dennis Breinholm Laursen

Formand og medejer

Dennis er uddannet brolægger og har et skarpt øje for kvalitet når det kommer til grå og grønne anlæg. Han er formand ude på pladserne og er endvidere snart uddannet aut. Kloakmester.

dennis@vestermarkribe.dk

23276560

Dig?

Vi søger medarbejdere, er du interesseret? Læs mere her.

Andreas Vestermark og
Jørgen Vestermark

Hvad kan vi gøre for dig? Få en uforpligtende havekonsultation med ejer Jørgen Vestermark eller vores andre dygtige medarbejdere, der har mange års erfaring i anlægs-, brolægger- og entreprenørarbejde i Syd- og Sønderjylland.

Vores indsats

5747

Glade kunder

853154

Anlagte m² fliser

174328

Træer Plantet

3265

Projekter anlagt