Entreprise

Entreprise

Entreprise - Entreprenør i Syddanmark

Andreas Vestermark

Projektleder og medejer

51809747

andreas@vestermarkribe.dk

Hvad er en entreprenør og hvad kan vi gøre for dig?

Vestermark A/S er en entreprenørvirksomhed og du kan som privatkunde, erhvervskunde eller offentlig institution hyre os til at løse diverse anlægsopgaver. Som entreprenør løser vi opgaver, som på forhånd er klarlagte og aftalte med kunden, og vi er trænede i at gennemgå både små og store udbudsmaterialer og beregne tilbud.

Vælger du os som entreprenør kan du føle dig tryg ved, at vi bliver en stor del af det samlede projekt og vil have en god indflydelse på det endelige resultat.
Vi har mange års erfaring som entreprenør inden for haver, parker og andre grå & grønne anlæg.

Vi tilbyder samlede løsninger til både private haveejere, virksomheder og offentlige organisationer. Vi råder over et dygtigt mandskab af fagspecialister og en moderne maskinpark, der gør os i stand til at imødekomme dine specifikke idéer til et gråt eller grønt anlæg. Dertil har vi etableret et solidt netværk af samarbejdspartnere, så vi kan varetage selv store, komplicerede byfornyelsesprojekter - Vi kan altså tilbyde et netværk af specialister, så vi kan sikre en fyldestgørende proces helt fra idé til virkelighed.

Mere and 50 års erfaring

Vi har stor erfaring og leveret gennemført kvalitet siden 1967

Høj faglighed og ekspertise

Anlægsarbejde udført efter højeste professionelle standard

Over 1.000 glade kunder

Vi er stolte af at have mere end 1.000 tilfredse kunder

Totalentreprise med fokus på kvalitet og kommunikation

Gennem alle processer af et projekt, vægter vi kvalitet og god udførelse meget højt. Vi kan håndtere større projekter, som kræver mange løbende byggemøder og tilsyn og vi bestræber os på, at den samme projektleder er tilknyttet fra start til slut. Vi har efterhånden en del erfaring i at samarbejde med fx tilsynsførende, arkitekter og ingeniører, som måtte være tilknyttet en entreprise. Vi udvælger det mandskab til projektet, som bedst kan imødekomme de faglige kundskaber, som lige netop dén opgave kalder på.

Dertil benytter vi kun materialer af høj kvalitet, som vælges i samråd med kunden eller ud fra et udbudsmateriale. Arbejdet udføres med de gældende BR18 regler, som aftalegrundlag og inkluderer sikkerhedsstillelse og forsikring.

Vores fokus ved større entrepriser er altid sikker projektstyring – og vi bestræber os på at være på forkant med tingene. Vi er gode til at have materiale bestillingerne i et godt flow og de rette tilladelser på plads, så arbejdet hele tiden kan holdes i gang. Vores formand på pladsen og vores projektstyrere er i løbende daglig dialog så unødvendige fejl og forsinkelser kan undgås bedst muligt. Vores projektledere er ligeledes tilgængelig for dig som kunde og vil sammen med formanden være synlig i løbet af hele processen.

Kvalitet er i højsædet hos os og vi siger til, hvis vi kan se at noget i planen ikke er hensigtsmæssigt. Nogle gange kan det være svært at forudsige alt på forhånd, særligt ved større entrepriser, men vi er meget kompetente ift. At håndtere det der kan opstå undervejs af uforudsete ting. Med vores professionelle rådgivning, samt målet om god kvalitet og en tilfreds kunde, kan vi sammen finde den mest optimale fremgangsmåde for projektet.

Grøn entreprise – Haver, parker og andre grønne anlæg

Hvad er en grøn entreprise og kan vi løse det for dig?

Vi har kompetencer til at varetage ledelsen af alle dele i et projekt, inklusiv myndighedsgodkendelse, udgravninger, opbygning af ny underbund, autoriseret kloakarbejder, brolægning samt anlægsgartneri & levering af flotte planter.

Vi er have- og parkspecialister og har store erfaring med anlægningen af både grønne og grå områder.

En grøn entreprise er en fagspecifik opgave, hvor projektet indeholder arbejde med grønne udeområder, jordarbejde, beplantning, bede, stier i naturmaterialer, græs osv. Dertil kan også høre fx kloakarbejder samt belægning, opbygning af hegn eller terrasser og vi kan håndtere det hele for dig.

Når vi taler om grønne & grå entrepriser tænker vi i både stort og småt anlægsarbejde, udeområder og beplantning og vi står klar til at komme med et tilbud på det anlæg du ønsker udført.

Eksempler på tidligere løste og igangværende entreprenørprojekter:

•   Haver og parkanlæg
•   Legepladser, parker og offentlige pladser
•   Virksomhedsdomiciler
•   Grønne & grå anlæg ved offentlige institutioner
•   Reetablering af udearealer omkring efterskoler
•   Renovering af ældre gader
•   Totale byfornyelsesprojekter

Kontakt Os

Udfyld formularen nedenunder, eller kontakt os direkte.

Send os en besked

Udfyld formularen nedenunder, eller kontakt os direkte.