Haveindretning

Have og grønne områder

Haveindretning

Andreas Vestermark

Projektleder og medejer

51809747

andreas@vestermarkribe.dk

Hvad end det handler om en stor eller lille have, en gård, et stort grønt område omkring en virksomhed, en skole eller alle fællesarealerne omkring et boligområde, så er indretningen af et udeområde essentiel for både funktionaliteten, udtrykket og stemningen.
Hos Vestermark A/S har vi mange års erfaring med at udtænke de gode og spændende løsninger og vi står klar med hjælp og ideer til din haveindretning.

Haveindretning dækker over rigtig mange temaer og kan variere alt efter hvor man i forvejen er med sit udeområde. Det er alt lige fra regulering af jord niveauer i haven eller omkring en bygning, placeringen af belægning, bede, planter, stier samt opbygningen af terrasser til indkøb af træer, planter, krukker, belysning i haven, møbler i haven og hvor man stiller sin grill.

Inspiration og ideer til haveindretning

Vi har erfaring med at tænke i haveindretning på flere af de ovenstående niveauer og i særdeleshed, hvordan man kan bruge bede, belægning, planter og afgrænsninger til at skabe en ønsket stil og stemning. Vi lytter til jeres ønsker og tanker og der ud fra vil vi komme med ideer til hvordan jeres indretning af haven kunne laves. Vi har mange flotte projekter i bagagen og viser gerne billeder så I kan få den inspiration I måtte have brug for.

Hos os vægter vi det meget højt at resultatet af jeres projekt kan leve op til de drømme og forestillinger I har til brugen af haven eller området. Vi lytter til jeres ønsker ift. Stemning og udstråling og forsøger at kombinere dette med gode praktiske og bæredygtige løsninger.

Det starter med den smarte og gode opdeling af området, et miks af spændende materialer der giver kontraster i kompositionen og tilføjelser af grønne planter og træer i det omfang I ønsker. Den gode haveindretning tilgodeser både de lune og varme måneder, hvor der bruges mange timer i udeområdet, men også de kolde måneder, hvor vi i højere grad kigger ud på vores have gennem vinduet.

Professionel hjælp til haveindretning

Hvad end du allerede har mange ideer til indretningen af dit område eller om du endnu er på bar bund, så står vi klar med vejledning. Det kan være en have der endnu ikke er anlagt eller en renovering og forandring af et allerede etableret have område. Det kan være småt eller stort, privat eller offentligt.

Uanset, så er du meget velkommen til at kontakte os for at få professionel hjælp og vejledning. Vi er gode til at indtænke de ønsker I har for området når vi vejleder om opdeling, materialer og planter.

haveindretning af små haver, gårdhaver eller tagterrasser

I forhold til haveindretning af små haver, gårdhaver eller tagterrasser er det vigtigt at være opmærksom på, hvordan man allerbedst får udnyttet de få kvm man har til rådighed og samtidig få skabt flere uderum. Indretninger af gårdhaver er interessant og selvom de kan være små er der mange sjove muligheder i sådan et udeområde.

Lad dig inspirere af et projekt vi har udført i vestjylland, hvor en gårdhave skulle forvandles ved en lejligheds opgang. En familie med flere generationer bor i opgangen og gårdhaven skulle derfor tilgodese mange behov og tilbyde forskellige uderum. Tag et nærmere kig på projektet her og lad dig inspirere af de flotte løsninger.

I andre skalaer og med en anden form for indretning for øje har vi været med til at udføre arbejde omkring bl.a. efterskoler og folkeskoler. Her skal ude områderne invitere til både afslapning og socialt samvær, samt være et udendørs læringsmiljø med gode muligheder for at fordybe sig i fagligt arbejde. Indretningen er dermed af stor betydning og skulle du have lyst til at blive inspireret af resultatet kan du se mere her.

Kontakt Os

Udfyld formularen nedenunder, eller kontakt os direkte.

Mail

info@vestermarkribe.dk

Telefon

75 42 46 40

Adresse

Vestermark A/S - Ørstedsvej 5A - 6760 Ribe

Send os en besked

Udfyld formularen nedenunder, eller kontakt os direkte.