Anlægsgartner

Professioner

Anlægsgartner

Andreas Vestermark

Projektleder og medejer

51809747

andreas@vestermarkribe.dk

Hvad laver vores anlægsgartnere?

Hos Vestermark A/S er en stor del af vores ansatte udannet anlægsgartnere og har den faglige baggrund, som er nødvendig for udførelsen af den type opgaver og projekter vi beskæftiger os med. Vi vægter kvalitet højt og derfor er det også vigtigt hos os at fagligheden er i centrum.

En anlægsgartner har erfaring med at bruge diverse maskiner som traktor og minigraver til større opgaver og forstår hvornår hvilke maskiner er nødvendige for udførelsen af det de står med. De kan endvidere bruge diverse håndredskaber og værktøjer og er på mange måder naturens håndværker. 

En anlægsgartner arbejder med både små og store grå og grønne anlæg, hvor både jordarbejde, belægning, opbygning af terrasser, beplantning osv. centrale. Hos Vestermark A/S har vi anlægsgartnere, som har specialiseret sig indenfor det grønne område og de tager sig hovedsageligt af vedligehold, pleje, planteopgaver, beskæringsopgaver mm.
Vores anlægsgartnere hjælper altså ikke kun med opbygningen eller renoveringen af anlæg, men kan også assistere med vedligehold, pleje og stor planteviden. 

Hvis du ønsker hjælp til vedligeholdelsen af dine grønne arealer så er en anlægsgartner det rigtige valg.  Ikke alene vil de være i stand til at udføre arbejdet godt, men de kan også tilbyde vejledning ift. diverse temaer der måtte være ift. din have.  Når du hyrer en professionel anlægsgartner, hyrer du en fagmand der er i stand til at gøre alle dine drømme til virkelighed, når det kommer til at have et fantastisk flot uderum.

Hos Vestermark A/S ser vi det som en fornem opgave at bidrage til at der uddannes endnu flere dygtige anlægsgartnere og vi er derfor stolte af, at være en virksomhed, hvor der er god plads til lærlinge og personer, som ønsker at uddanne sig inden for faget. 

Alsidig anlægsgartner

Vi udfører alt lige fra de skønneste gårdhaver og smukke parcelhushaver til store grønne anlæg og omfattende byfornyelsesprojekter.

Med et team af dygtige fagspecialister er vores opgave at gøre din idé til virkelighed. Vi har mange års erfaring som anlægsgartnere og med den erfaring og kreativitet bidrager vi til udviklingen af dit projekt, gerne helt fra ide fasen. Gennem tæt samarbejde og kommunikation sikrer vi, at du får den løsning, du drømmer om – og mere til.

Vores mandskab af anlægsgartnere og vores store maskinpark står klar til at løse opgaven, så du kan lade fantasien få frit løb og drømme stort – eller småt.
Vores anlægsgartnere råder over et stort spændende udvalg af planter og materialer og vi kan vejlede dig ift. diverse valg der skal træffes. Herunder blandt andet et interessant udvalg af sjældne blomstrede buske, fuldt udviklede træer i alle størrelser samt granitfliser, klinker, chaussesten og brosten fra hele verden. 

Vi hjælper med alt inden for anlægsarbejde

Med vores dygtige medarbejdere udfører vi unikke haver og grønne anlæg lige efter dine ønsker og behov. Vi løser alle typer af opgaver som anlægsgartner:

 • Erfaren idé udveksling om grønne anlæg og valg af planter
 • Større eller mindre parcelhushaver
 • Charmerende gårdhaver
 • Arkitekttegnede haver
 • Spændende parkanlæg
 • Anlæg ved domicilejendomme
 • Færdiggørelse af haver med større planter
 • Byfornyelse med ny beplantning
 • Offentlige rum og projekter
 • Terrasser i træ, klinker, beton- og granitfliser
 • Eksklusive planter af høj kvalitet
 • Etablering af ny græsplæne og grønne tage

 

Som anlægsgartnere anlægger vi ikke blot nye haver. Ønsker du professionel hjælp til pleje og vedligeholdelse af din have eller dit grønne anlæg, tilbyder vi også dette. Uanset størrelsen på din opgave, kommer vores faglærte og erfaringsrige anlægsgartnere ud på både enkeltstående opgaver og løbende pleje- og vedligeholdelsesaftaler – altid med kompetent rådgivning, høj effektivitet, oprydning og professionel håndtering af dine planter m.v. Er du interesseret i at få en af vores dygtige anlægsgartnere ud til pleje og/eller vedligeholdelse af dit grønne anlæg, kan du læse mere om vores anlægsgartner og vedligeholdelses service.

Kontakt Os

Udfyld formularen nedenunder, eller kontakt os direkte.

Mail

info@vestermarkribe.dk

Telefon

75 42 46 40

Adresse

Vestermark A/S - Ørstedsvej 5A - 6760 Ribe

Send os en besked

Udfyld formularen nedenunder, eller kontakt os direkte.

Vores Team

Vi er et stærkt team på 20 medarbejdere, der dækker anlægsgartnere, brolæggere, struktører og kloakmestre. Alle er fagudlærte med stor viden og erfaring, så vores kunder er sikret kompetent rådgivning og et resultat af højeste kvalitet.

Andreas Vestermarkk

Projektleder og medejer

Andreas er ansvarlig for den daglige ledelse af virksomheden, tilbudsgivning samt projektstyring. Andreas er 3. generation i Vestermark A/S og kom til virksomheden i foråret 2019

andreas@vestermarkribe.dk

51809747

Jørgen Vestermark

Direktør og medejer

Jørgen er direktør og har det overordnede ansvar for Vestermark A/S, som har har været med til at drive siden han gik ind i firmaet, som 2. generation, i 1982.

jv@vestermarkribe.dk

23276560

Dennis Breinholm Laursen

Formand og medejer

Dennis er uddannet brolægger og har et skarpt øje for kvalitet når det kommer til grå og grønne anlæg. Han er formand ude på pladserne og er endvidere snart uddannet aut. Kloakmester.

dennis@vestermarkribe.dk

23276560

Dig?

Vi søger medarbejdere, er du interesseret? Læs mere her.

Andreas Vestermark og
Jørgen Vestermark

Hvad kan vi gøre for dig? Få en uforpligtende havekonsultation med ejer Jørgen Vestermark eller vores andre dygtige medarbejdere, der har mange års erfaring i anlægs-, brolægger- og entreprenørarbejde i Syd- og Sønderjylland.

Vores indsats

5747

Glade kunder

853154

Anlagte m² fliser

174328

Træer Plantet

3265

Projekter anlagt