Havearkitekt

Professioner

Havearkitekt

Andreas Vestermark

Projektleder og medejer

51809747

andreas@vestermarkribe.dk

 

Hvad er en havearkitekt?

En havearkitekt er en person, der arbejder inden for have- og landskabsdesign og som kan være behjælpelig, hvis man ønsker hjælp til designet af sit udeareal og flotte detaljeorienterede tegninger. Havearkitekter er ansvarlige for at skabe design, der omfatter alle aspekter af anlægget og de hjælper ned til mindste detalje med udvælgelsen af materialer, planter og fx også indretning med møbler, potter osv. Havearkitekter fokuserer på det overordnede design af et rum og særligt også dine ønsker til brugen af området. Havearkitekter har gode erfaringer med at tage kundens visioner, ønsker og tanker og ud fra det komme med flotte forslag til designet af et uderum.

Hos Vestermark A/S har vi et tæt samarbejde med havearkitekter og vi henviser gerne videre, hvis det giver mening for kunden og projektet. Vi samarbejder med vedkommende gennem hele processen omkring et anlægsprojekt, og har rigtig gode erfaringer med dette. Vi gennemgår som oftest tegningerne, planerne og ønskerne til materialer med både arkitekten og kunden og kommer med vores indspark ift. fx materialer og beplantning, hvis dette giver mening. Kvalitet og holdbarhed ift. både opbygning, materialer og beplantninger er en stor del af vores kerneværdier og vi holder derfor af, at samarbejde med havearkitekter, som ligeledes har fokus på dette når planen og tegningerne skal laves.   

Vi er din havespecialist

Hos Vestermark A/S er vi havespecialister og tilbyder vores kunder inspirationsmøder og hjælp til ideudvikling, når de står med nogle tanker, ideer og drømme til fx et kommende haveanlæg.
Vi har mange års erfaring med de gode spændende løsninger og vi har en særlig stor viden ift. beplantning, belægning af høj kvalitet og bæredygtighed. Vores projektledere har ligeledes mange gode erfaringer og ideer til opbygningen af uderum, hvor vi både tager jordforhold, terræn, højder, sol/skygge og meget mere med i overvejelserne når vi kommer med forlag til havens opbygning. Vi tilbyder ikke computertekniske havetegninger, men det betyder ikke, at der ikke bliver taget højde for detaljerne - det er vores fornemmeste opgave og i øvrigt en opgave vi er gode til. 

Vi vil derfor gerne være med til at lave din plan for det kommende haveprojekt eller design/opbygning af større arealer omkring fx en virksomhed og efterfølgende udføre det samlede arbejde. Vi er stolte af de mange projekter vi allerede har været med til at udtænke og udfører - I vores projektgalleri kan vi henvise til mange projekter, som vi selv har designet og hjulpet kunden med at få lavet planen for, inden vi efterfølgende udførte arbejdet. Vi har stor plantekendskab og kan hjælpe kunden med at udvælge de rette træer, blomster og buske ud fra ønsker til udtryk og vedligehold.

Vi efterlader dig naturligvis også med den viden du har behov for ift. at give din belægning, din græsplæne og dine beplantninger den rette pleje. 
Vi hjælper dig også gerne med denne del efterfølgende og vores grønne gartnere står klar til at assistere dig med hjælp til vedligehold og pleje, som er afgørende i etableringsfasen. 

Som havespecialister og specialister i anlægningen af større grå og grønne anlæg, tilbyder vi dig altså faglig og professionel hjælp fra start til slut og vi ønsker for vores kunder at de får en god og tryg proces med os som entrepanør, anlægsgartner og kloakmester.  

Kontakt Os

Udfyld formularen nedenunder, eller kontakt os direkte.

Send os en besked

Udfyld formularen nedenunder, eller kontakt os direkte.

Vores Team

Vi er et stærkt team på 20 medarbejdere, der dækker anlægsgartnere, brolæggere, struktører og kloakmestre. Alle er fagudlærte med stor viden og erfaring, så vores kunder er sikret kompetent rådgivning og et resultat af højeste kvalitet.

Andreas Vestermarkk

Projektleder og medejer

Andreas er ansvarlig for den daglige ledelse af virksomheden, tilbudsgivning samt projektstyring. Andreas er 3. generation i Vestermark A/S og kom til virksomheden i foråret 2019

Jørgen Vestermark

Direktør og medejer

Jørgen er direktør og har det overordnede ansvar for Vestermark A/S, som har har været med til at drive siden han gik ind i firmaet, som 2. generation, i 1982.

Dennis Breinholm Laursen

Formand og medejer

Dennis er uddannet brolægger og har et skarpt øje for kvalitet når det kommer til grå og grønne anlæg. Han er formand ude på pladserne og er endvidere snart uddannet aut. Kloakmester.

Dig?

Vi søger medarbejdere, er du interesseret? Læs mere her.

Andreas Vestermark og
Jørgen Vestermark

Hvad kan vi gøre for dig? Få en uforpligtende havekonsultation med ejer Jørgen Vestermark eller vores andre dygtige medarbejdere, der har mange års erfaring i anlægs-, brolægger- og entreprenørarbejde i Syd- og Sønderjylland.

Vores indsats

5747

Glade kunder

853154

Anlagte m² fliser

174328

Træer Plantet

3265

Projekter anlagt