Havearkitekt

Professioner

Havearkitekt

Andreas Vestermark

Projektleder og medejer

51809747

andreas@vestermarkribe.dk

En havearkitekt er en person, der arbejder inden for have- og landskabsdesign og som kan være behjælpelig, hvis man ønsker hjælp til designet af sit udeareal og flotte detalje orienterede tegninger. Havearkitekter er ansvarlige for at skabe design, der omfatter alle aspekter af anlægget. Havearkitekter fokuserer på det overordnede design af et rum og kan endvidere hjælpe til udvælgelsen af specifikke planter og blomster.

Hos Vestermark A/S har vi et tæt samarbejde med havearkitekter og vi henviser gerne videre, hvis det giver mening for kunden. Vi samarbejder med vedkommende gennem hele processen, omkring et anlægsprojekt, og har rigtig gode erfaringer med dette. 

Hos Vestermark A/S er vi havespecialister og tilbyder vores kunder inspirationsmøder og hjælp til ideudvikling, når de står med nogle tanker, ideer og drømme til fx et kommende haveanlæg. Vi har mange års erfaring med de gode spændende løsninger og vi har en særlig stor viden ift. beplantning, belægning af høj kvalitet og bæredygtighed. Vi vil derfor gerne være med til at lave din plan for det kommende haveprojekt og efterfølgende udføre det samlede arbejde.
Vi tilbyder ikke computertekniske havetegninger, men det betyder ikke, at der ikke bliver taget højde for detaljerne - det er vores fornemmeste opgave og i øvrigt en opgave vi er gode til. 

 

Vores Team

Vi er et stærkt team på 20 medarbejdere, der dækker anlægsgartnere, brolæggere, struktører og kloakmestre. Alle er fagudlærte med stor viden og erfaring, så vores kunder er sikret kompetent rådgivning og et resultat af højeste kvalitet.

Andreas Vestermarkk

Projektleder og medejer

Andreas er ansvarlig for den daglige ledelse af virksomheden, tilbudsgivning samt projektstyring. Andreas er 3. generation i Vestermark A/S og kom til virksomheden i foråret 2019

#

#

Jørgen Vestermark

Direktør og medejer

Jørgen er direktør og har det overordnede ansvar for Vestermark A/S, som har har været med til at drive siden han gik ind i firmaet, som 2. generation, i 1982.

#

#

Dennis Breinholm Laursen

Formand og medejer

Dennis er uddannet brolægger og har et skarpt øje for kvalitet når det kommer til grå og grønne anlæg. Han er formand ude på pladserne og er endvidere snart uddannet aut. Kloakmester.

dennis@vestermarkribe.dk

23276560

Dig?

Vi søger medarbejdere, er du interesseret? Læs mere her.

Andreas Vestermark og
Jørgen Vestermark

Hvad kan vi gøre for dig? Få en uforpligtende havekonsultation med ejer Jørgen Vestermark eller vores andre dygtige medarbejdere, der har mange års erfaring i anlægs-, brolægger- og entreprenørarbejde i Syd- og Sønderjylland.

Vores indsats

5747

Glade kunder

853154

Anlagte m² fliser

174328

Træer Plantet

3265

Projekter anlagt