Virksomhedsdomiciler

Entreprise

Virksomheds-domicil og haveanlæg

Andreas Vestermark

Projektleder og medejer

51809747

andreas@vestermarkribe.dk

Når det kommer til udførelsen af grå og grønne anlæg omkring erhvervsbygninger og store virksomhedsdomiciler, så er vi din rette samarbejdspartner.

Hos Vestermark A/S er vi gode til at imødekomme meget varierende opgaver og entrepriser, i forhold til både privat og erhverv, og vi står klar til at hjælpe dig med etableringen eller fornyelsen af lige netop dit anlæg.

Vi er erfarne i at være en del af- eller stå i spidsen for de store opgaver og samarbejder godt med både øvrige håndværkere, arkitekter, ingeniører og andre interessenter. Vi er gode til at holde overblikket og forsøger altid at være på forkant med tingene, så man undgår overraskelser og forsinkelser bedst muligt.

Vi god erfaring med hvad man bør være opmærksom på når det kommer til områderne omkring virksomheder og store domiciler. Vi står til rådighed med vejledning og kommentarer til de ønsker og planer der måtte være for jeres projekt. Virksomhedsdomiciler fortjener både det mest holdbare og praktiske, samt et stort slående og flot resultat og det mål vil vi gerne hjælpe dig med at opnå.

Vi er stolte af de anlæg vi tidligere har udført omkring virksomheder og store erhvervsbygninger og du er velkommen til at se nærmere på eksempler i vores projektgalleri eller kontakte os og høre mere om vores erfaringer med området. 

Entreprise af grønne områder for virksomheder

Entrepriser vedrørende erhvervsarealer og virksomhedsdomiciler indeholder, som oftest, både en jord og terræn del, en grå belægningsdel og en grøn beplantningsdel. Den grønne del af opgaven er i høj grad det, som tilfører wow effekten og som sammen med belægningen udgør en stor del af det endelige udtryk.

Vi har mange års erfaringer med beplantning og vi arbejder ofte med levering og plantningen af selv de største træer og buske. Vi assisterer i udvælgelsen og hjælper med at finde de planter, som kan stå i det rette forhold op imod dine bygninger.
Vi har ligeledes mulighed for at etablere selv enorme græsarealer eller områder af bunddække. Vi har endvidere gode erfaringer med at lave forskellige former for pur, af fx bøgehæk, som kan være en flot og funktionel indramning af bl.a. parkerings- og opholdsområder.

Vores gartnere er fagligt stærke og gode til at håndtere etableringen af store grønne områder og ligeledes det efterfølgende vedligehold der følger med. Har du brug for et tilbud på din grønne entreprise eller vil du høre mere om hvad vi kan tilbyde af plejeplaner og vedligeholdelsesaftaler, så er du mere end velkommen til at kontakte os.
Vi glæder os til at høre fra dig og til at komme med et tilbud på anlægget omkring dit firma.

Kontakt Os

Udfyld formularen nedenunder, eller kontakt os direkte.

Send os en besked

Udfyld formularen nedenunder, eller kontakt os direkte.