Havedesign og uderum

have og grønne områder

Havedesign og uderum

Andreas Vestermark

Projektleder og medejer

51809747

andreas@vestermarkribe.dk

Vores haver og uderum er fulde af gode muligheder for spændende indretningsløsninger og der er mange måder, hvorpå man kan tænke design ind, i forhold til sin have.
Hos Vestermark specialdesigner vi haveanlæg i samarbejde med kunden – lige fra hyggelige gårdhaver og parcelhushaver til store, grønne anlæg i byrummet. Når det kommer til havedesign, flotte materiale- og plantevalg, samt gode bæredygtige løsninger, så står vi klar med inspiration og vejledning til dig.

Der findes mange overordnede have temaer, som man kan bruge til inspiration for det samlede udtryk i anlægget og som kan hjælpe design ideerne godt på vej. Eksempler kunne være ”den spiselige have”, ”den romantiske have” eller den ”minimalistiske have”. Hvis man har en overordnet ide at arbejde ud fra, kan man nemmere skabe en rød tråd og flotte sammenhænge gennem hele haven. Man kan også tænke i at kombinere forskellige temaer/udtryk og skabe forskellige rum i haven på den måde.

Vi følger naturligvis med i have tendenserne og hvordan have-moden forandrer sig, men den rette indretning og det rigtige design, afhænger mere af jeres individuelle drømme og ønsker til haven, end af hvad der er på mode. Vi vil gerne hjælpe jer med brainstormingen og sammen med jer finde frem til det den haveindretning der bedst kan leve op til jeres ønsker.

Design af have i samarbejde med gartner

Har du en allerede etableret have, som du ønsker at gentænke og hvor der skal skabes nye indretningsmuligheder, så hjælper vi gerne med planen for omlægningen og det nye design. På samme måde tilbyder vi hjælp til indretning og design af nye haver og grønne områder, som skal anlægges. Vi er trænede i at se design mulighederne og kommer gerne med forslag til gode indretningsløsninger. Vi kan hjælpe dig med at finde den optimale haveløsning så det både bliver hyggeligt, flot og funktionelt.

Vi tilbyder inspirationsmøder med Jørgen Vestermark eller Andreas Vestermark, som har et godt øje for nye muligheder og kommer gerne med ideer til materiale- og plantevalg. Vi fremviser også materialeprøver, hvis det ønskes og hjælper naturligvis med at udvælge den beplantning, som giver bedst mening for designet af haven og for de vækstbetingelser der er i netop haven.

Uderum i haven

Det kan være en god ide at tænke i opdelinger og forskellige uderum i haven. På den måde kan man give sig selv flere anvendelsesmuligheder og forskellige hyggekroge rundt omkring i haven. Får man skabt gode mindre rum i haven, hvor der fx også er læ og afskærmning, kan man endvidere forlænge sæsonen i haven.

Der er mange måder at skabe uderummene på, man kan fx bruge mure, hegn, planter, bede mm. Og her er det relevant både at tænke i funktion og i udtryk. Det handler både om at uderummene skal være flotte og indbydende, men også at de kan leve op til den funktion og mulighed for anvendelse, som man ønsker.

Indretning og inddeling

Når det kommer til indretning af haven og inddelingen af uderum, så er første skridt at overveje hvilke forskellige funktioner haven skal have og hvilken stemning du drømmer om den skal udstråle. Have designet behøver ikke være ens i alle de opdelte uderum, men de skal hænge sammen og give mening for hele sammenhængen. Man kan sagtens have det farverige design i et af ”rummene” og det minimalistiske i et andet, men måden de bliver kædet sammen, er afgørende for at det vil fungere som en helhed.

For at opnå den bedste løsning i uderummet, hvor man både rammer den rigtige stil og det rette udtryk, så er valget af materialer afgørende. På samme måde giver det mening at tænke i bæredygtighed og vedligehold når det kommer til indretningen og designet af din have, forhave, gårdhave eller andet. Vi tilbyder et stort udvalg af materialer i høj kvalitet, fx granit, komposit, beton, træ, corten mm, og vi hjælper dig med at finde den rette løsning, som bedst kan indfri dine ønsker til designet. Der er i stigende omfang efterspørgsel på vedligeholdelsesfrie materialer, såsom fx komposit til hegn eller terrasser og det ved vi naturligvis også meget om.

Ønsker I en færdig plan med mere udførlige havetegninger, så samarbejder vi med dygtige havearkitekter, som kan tage sig af den del og hjælpe med at få den visuelle plan helt på plads inden start.

Skal vi hjælpe dig med designet af din have og indretningen af dine uderum, så kontakt os her og hør mere om hvad vi kan tilbyde inden for specialdesignede haveanlæg.

Kontakt Os

Udfyld formularen nedenunder, eller kontakt os direkte.

Mail

info@vestermarkribe.dk

Telefon

75 42 46 40

Adresse

Vestermark A/S - Ørstedsvej 5A - 6760 Ribe

Send os en besked

Udfyld formularen nedenunder, eller kontakt os direkte.