Kloakarbejde

Kloakarbejde

Kloakarbejde i Syddanmark

Andreas Vestermark

Projektleder og medejer

51809747

andreas@vestermarkribe.dk

Vestermark A/S tilbyder udførelsen af diverse former for kloakarbejde og varetager gerne den del af opgaven vedr. de projekter og anlæg vi udfører. Vi er autoriseret kloakmester og tilbyder vores kunder en holdbar totalløsning i forbindelse med kloak.

Kloakarbejdet udføres altid efter højeste professionelle standarder og efterlever alle krav fra myndighederne. Vores kunder får dertil en ekstra sikring med garantiordningen fra Danske kloakmestre. Kvalitetssikring er noget vi hos Vestermark A/S vægter højt indenfor alle områder og kloakarbejde er absolut ingen undtagelse.

Vi udfører alle former for autoriseret kloakarbejde i relation til både nyetablering og renovering af grå og grønne anlæg for både private- og erhvervskunder. Med mange års erfaring kan vi rådgive dig om de mest holdbare kloakløsninger, hvor der tages højde for både de lokale jordbundsforhold, vandløb og arealer til rådighed. 
Vores kompetence som autoriseret kloakmester betyder, at vi kan tilbyde totalløsninger, inklusiv totalentreprise, så du slipper for at skulle koordinere samarbejdet mellem flere entreprenører – det klarer vi gerne for dig.

Prisen på kloakering og alt tilhørende arbejde vil variere meget fra sag til sag. Ved nyetableringen af systemer kan der laves et ret konkret overslag på arbejdet og de valgte materialer. Ved allerede eksisterende kloak, hvor der fx skal laves separering, nye systemer og måder at håndtere spildevand eller regnvand på, kan det være svært at forudsige; Vi ved ikke ved med 100 % sikkerhed hvad vi vil møde når vi kigger på de gamle systemer eller jordforhold og hvor meget der skal ændres eller eventuelt repareres.

Ring til os hvis du ønsker en pris og et tilbud på det kloakarbejde du har behov for at få håndteret.

Mere and 50 års erfaring

Vi har stor erfaring og leveret gennemført kvalitet siden 1967

Høj faglighed og ekspertise

Anlægsarbejde udført efter højeste professionelle standard

Over 1.000 glade kunder

Vi er stolte af at have mere end 1.000 tilfredse kunder

Professionel udførelse og flotte resultater

Skal vi udføre et kloakarbejde i et allerede eksisterende anlæg, hvor vi er nødt til fx at lave en opgravning af eksisterende kloak, så sørger vi altid for at reetablere dine arealer korrekt efterfølgende. Det er vigtigt for os, at både det udførte arbejde under jorden og det efterfølgende arbejde over jorden er af høj kvalitet og at vi efterlader opgaven tilfredsstillende.

Når der skal udvælges materialer i forhold til kloakarbejdet, så står vi klar med eventuel vejledning omkring kvalitet samt gældende lovkrav. Dertil kan vi stå for at ansøge om godkendelse hos de lokale myndigheder og efterfølgende færdig melding til myndighederne. I den forbindelse gennemfører vi altid en stram kvalitetskontrol på det udførte arbejde, så du kan vide dig sikker på, at kloakarbejdet udføres professionelt korrekt og lovligt og at dokumenterne på det udførte arbejde er på plads.

I forbindelse med kloakarbejde tilbyder vi bl.a.:

  • Reparationer og fejlfinding i kloakken (inkl. TV-inspektion)
  • Etablering af spildevands- eller regnvandskloaker
  • Regnvandsfaskiner og nedsivningsanlæg
  • Omfangsdræn og overfladedræn
  • Kælderdræn
  • Højtvandslukke
  • Pumpebrønde
  • Rottespærre

 

Vi er klar til et samarbejde og du er mere end velkommen til at kontakte os i forbindelse med dit næste projekt og høre hvad vi kan tilbyde i forhold til kloakarbejde samt totale anlægsentrepriser.

Kontakt Os

Udfyld formularen nedenunder, eller kontakt os direkte.

Mail

info@vestermarkribe.dk

Telefon

75 42 46 40

Adresse

Vestermark A/S - Ørstedsvej 5A - 6760 Ribe

Send os en besked

Udfyld formularen nedenunder, eller kontakt os direkte.