Haver og parkanlæg

Entreprise

Totalentre-prise af haver og parkanlæg

Andreas Vestermark

Projektleder og medejer

51809747

andreas@vestermarkribe.dk

Står du og mangler den rette entreprenør til udførelsen af dit projekt, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring og en bred vifte af fagkundskaber, som betyder at vi kan varetage selv store haveanlæg og totalentrepriser af større grønne områder samt parkanlæg.

Vi kan tilbyde at stå for hele pakken og har god erfaring med at varetage større entrepriser. Når det kommer til store haveanlæg, arealer omkring virksomheder, større parkanlæg eller byfornyelser i gader og gårde, så er vi de rigtige til at stå i spidsen for udførelsen. Vælger du Vestermark A/S kan du forvente en projektleder og en stab der altid forsøger at være på forkant med tingene og som arbejder så effektivt som muligt.

Vi har en stor maskinpark til rådighed og vi har ligeledes en alsidig medarbejderstab, som har forskellige faglige kompetencer, som gang på gang kommer vores projekter til gode.
Dette tilsammen betyder, at du kan forvente at opgaverne bliver løst bedst muligt, af den rigtige håndværker. Der er altid tæt opfølgning af den tilknyttede projektleder, samt formand på pladsen og de står til rådighed for dig som kunde gennem hele forløbet.

Vi har gennem årene opbygget et godt samarbejde med andre virksomheder og henter altid de bedste ind til de opgaver der er behov for at uddelegere.

Tilsammen betyder ovenstående at Vestermark A/S er de rigtige at kalde på, når du har brug for et tilbud på en totalentreprise af et større have eller parkanlæg.

Anlæg af have – mere end 50 års erfaring

Anlæg af haver, både store og små er vores absolutte spidskompetence og har du brug for hjælp til udførelsen af dit haveprojekt, så skal du være meget velkommen til at kontakte os.

Vi har mere end 50 års erfaring med anlæg af haver og har gennem årene udført et utal af forskellige og meget varierende projekter. Vi tilbyder at varetage opgaven fra ende til anden. Vores projektledere har god erfaring med hele ideudviklingen og vi tilbyder inspirationsmøder til dig, som endnu er i en idefase for dit kommende haveprojekt. Vestermark A/S er stolte af at tilbyde udførelser af haveanlæg af meget høj kvalitet, hvor der tages højde for både holdbarhed, bæredygtighed og et samlet smukt udtryk.

Det er vigtigt for os, at udførelsen, valg af materialer samt det endelige resultat bliver det mest optimale, hvor kvaliteten hele vejen rundt er i top. Derfor kan vi desværre heller ikke gå efter at være den billigste anlægsgartner, brolægger og entreprenør, men vi arbejder altid omkring de budgetter vores kunder opstiller for os og gør vores bedste for at nå i mål sammen med jer. Alt snakkes bedst muligt igennem inden opstart, så man undgår for mange grimme overraskelser undervejs. Det er vigtigt for os at du som kunde bliver glad og tilfreds med både forløbet og resultatet og vi har mange gode ideer til hvordan vi bedst når dertil.

Gå ind på vores projektgalleri her og se mange forskellige eksempler på haveanlæg, som vi har udført. Lad dig inspirere og lad os snakke sammen om dine drømme for dit haveanlæg.

Professionelt parkanlæg

Udover etableringen af private haver så har vi også en bred erfaring med større grønne arealer og parkanlæg. Så står du med et parklignende anlæg, stort areal omkring fx en virksomhed eller en opgave omkring byfornyelse, du ønsker udført, så ring til os og få et tilbud.

Vi tilbyder gerne at stå for den totale entreprise og hjælper dig fra start til slut med dit anlæg. Vi har styr på både kloak og jordarbejde, det grå og det grønne og vi leverer planter i særklasse, som tilfører dit anlæg det rette udtryk og finish.

Vi har gode erfaringer med denne type af projekter og det gælder også i forhold til fx vedligehold og pleje af de grønne områder efterfølgende. Vil du gerne høre mere om hvad vi kan tilbyde ift. Vedligehold af din have, park eller store grønne areal, så læs mere her eller ring til os og få en aftale i hus omkring en fast plejeplan.

Kontakt Os

Udfyld formularen nedenunder, eller kontakt os direkte.

Mail

info@vestermarkribe.dk

Telefon

75 42 46 40

Adresse

Vestermark A/S - Ørstedsvej 5A - 6760 Ribe

Send os en besked

Udfyld formularen nedenunder, eller kontakt os direkte.