Anlægsarbejde

Have og Grønne områder

Anlægsarbejde

Andreas Vestermark

Projektleder og medejer

51809747

andreas@vestermarkribe.dk

Hvilken have drømmer du om?

Vi skaber unikke haver samt flotte grønne og grå anlæg efter kundens ønsker. Vi løser alle typer opgaver som anlægsgartnere og brolæggere – lige fra mindre gårdhaver og parcelhushaver til parkanlæg ved virksomhedsdomiciler og store byfornyelsesprojekter. Hos Vestermark A/S har vi en høj faglighed og kombinationen af anlægsgartnere og brolæggere, gør os dygtige til alle former for anlægsarbejde. Vi har mange års erfaring med anlægsarbejde i Syddanmark og arbejder i et bredt område. Vi løser mange former for anlægsopgaver, kloakarbejde og entrepriser af alle størrelser.

Vi har særlig stor viden omkring etableringen af grønne områder, belægningsopgaver samt både små og store anlæg, hvor der både er tænkt på opbygningen af jord, samt det grå og det grønne. Vi er gode til at hjælpe dig frem til den bedste løsning, hvor der både er taget højde for det byggetekniske, funktionaliteten og æstetikken. Vi er klar med ideer og inspiration til det anlægsarbejde du har brug for at få udført.

Vi er autoriseret kloakmester og har stor erfaring med jordarbejdet omkring et anlæg, hvilket betyder at vi både kan holde styr på alt fra det under jorden til belægningen og beplantningen over jorden.

Anlægning af have

Vi har stor erfaring med både små og store anlæg af haver og vi mener at kvaliteten ligger i de materialer man vælger at sammensætte, samt det gode håndværk vores personale udfører. Når der skal laves en plan for et anlæg, stort eller småt, så giver det mening at tænke alle niveauer igennem inden den endelige plan lægges. Niveauerne i det terræn der omgiver huset og eventuelt jordarbejde er et godt sted at starte. Det sikre at det arbejde man placerer ovenpå jorden bliver mest holdbart og bæredygtigt. Skal der laves kloak eller andet fx i forhold til regn- og spildevand, så kan vi også hjælpe med dette.

Dernæst kommer indretning af hele haven; placeringen af terrasser, belægning i det hele taget, afgrænsninger og placering af bede og beplantning. Så kommer materialevalget og valget af planter, som vælges ud fra ønsker til vedligehold, sammenhænge og kontraster i haven, samt udseende og stemning. Når den gode plan er lagt i fællesskab med os, begynder vores kompetente folk på anlægningen af din have.

Har du lyst til lidt inspiration til dit haveanlæg og de mange muligheder ift. Planter eller sten, så kig nærmere på vores projektgalleri lige her eller bestil vores flotte katalog øverst på siden og modtag det direkte i din indbakke.

Anlægning af græsplæne

Vores anlægsgartnere har god erfaring med både de mange planter vi bruger i et haveanlæg samt anlægningen af en flot og grøn græsplæne. Med næsten 50 års erfaring som anlægsgartner har vi opnået en særlig ekspertise i at skabe optimale betingelser for plantevækst i Syddanmark. Hos Vestermark får du derfor ikke bare et flot, synligt resultat, som du kan få glæde af her og nu, men vi arbejder også med alle de bagvedliggende faktorer, som sikrer dig en fremtidssikret have, der er optimal for dig at vedligeholde.

Når du skal have anlagt en flot og grøn plæne, så er der to muligheder; enten en ny sået plæne eller en plæne lagt med rullegræs. Fælles for dem begge er underbunden og arbejdet med jorden før man lægger eller sår græs ovenpå. Det mest optimale er både at grubbe jorden, fjerne sten og andre store ting fx rødder, lægge et godt lag harpet muld og planere og bearbejde området grundigt. Vi anbefaler altid at de ovennævnte elementer er klaret inden man anlægger en ny græsplæne og vi tilbyder naturligvis at klare det hele for dig.

Kontakt Os

Udfyld formularen nedenunder, eller kontakt os direkte.

Send os en besked

Udfyld formularen nedenunder, eller kontakt os direkte.