Stort planteudvalg

Drømmer du om en grøn have med smukke planter? Vi har et stort udvalg af planter og imødekommer gerne individuelle behov.

> Stort planteudvalg

Planter for enhver smag

På vores plantelager i Ribe finder du et stort udvalg af smukke planter, buske og træer fra ind- og udland. Fuldt udviklede træer og buske i alle størrelser, så du ikke behøver at vente mange år på at få din grønne allé.

Vi har flotte, fuldvoksne solitærtræer, der står klar til at pryde dit grønne anlæg. Vi kan bl.a. tilbyde 30-40 år gamle bonsaitræer, 8 meter høje pyramideklippede planter og charmerende kugletræer i flere størrelser.

Bredt udvalg – stor kapacitet

Vi har særlig speciale i import af eksklusive planter fra hele Europa og er altid klar til at imødekomme individuelle ønsker. Dertil har vi kapacitet til at imødekomme store ordrer og er kendt som en pålidelig totalleverandør til den grønne sektor.

Ekspertise i gode vækstforhold

Hos Vestermark får du ikke kun et storslået planteudvalg, men også ekspertise i plantevækst. Alle haver og grønne anlæg er forskellige, og gunstigheden for vækst varierer i forhold til lys, skygge, jordbundstype og lokale vejrforhold. Vi har med næsten 50 års erfaring, stor indsigt i Syd- og Sønderjyllands grønne haver, og ved hvad der får dem til at trives. Vi kan derfor rådgive dig i valget af planter, og hvordan planterne bedst placeres for optimale vækstbetingelser. Kontakt os for at få mere information om vores planteudvalg og få en fremvisning.

Se eksempler fra vores plante-udvalg herunder:

Holsted_have_11 _MG_7290_web 16Ribe_Have_03

Klar til et samarbejde?

Er du klar til at gøre dine drømme til virkelighed og bor du eller driver virksomhed i Sydjylland, så tag endelig kontakt os på tlf. 75 42 46 40 eller mail vestermark@vestermarkribe.dk for en uforpligtende snak.

Andreas Vestermark
Mail: andreas@vestermarkribe.dk
Tlf: 51 80 97 47

Udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.


* påkrævet

Træer, hække og buske

Træer, hække og buske er vigtige elementer i ethvert grønt anlæg. De lægger en ”baggrund” for havens design, opdeler haven i områder og påvirker det overordnede look ...

Læs mere


Specialdesignede haveanlæg

Hos Vestermark specialdesigner vi haveanlægget i samarbejde med kunden – lige fra små urtehaver i privathaver til store blomsterbede i det offentlige byrum ...

Læs mere


Grønne tage: naturligt smukke – og godt for miljøet

Moderne taghaver og grønne tage er blevet populære, fordi de giver liv og skønhed til ellers kedelige og grå bygninger og tagflader ...

Læs mere


Ny græsplæne: såning eller rullegræs

Få en ny, sund græsplæne, der er nem for dig at vedligeholde – enten ved såning eller som rullegræs. Hos Vestermark gør vi altid et grundigt forarbejde før etablering af en ny græsplæne ...

Læs mere