Er det på tide at din
have får et løft?

Vestermark har mere end 50 års erfaring i faget og vi yder arbejde i høj kvalitet og med god service i højsædet.

Mere and 50 års erfaring


Vi har stor erfaring og leveret gennemført kvalitet siden 1967

Høj faglighed og ekspertise


Anlægsarbejde udført efter højeste professionelle standard

1000+ glade kunder


Vi er stolte af at have mere end 1.000 tilfredse kunder

Luksus have - Få den have du drømmer om

Hos Vestermark A/S har vi en bred vifte af erfaringer med både anlægningen eller renoveringen/reetableringen af de mere luksuriøse haver. Vi har stor viden om projekteringen af haver ved liebhaverboliger og brænder for, at skabe disse meget unikke og eksklusive løsninger for vores kunder. For at få det rette udtryk frem i luksushaven kræver det kreative ideer til opbygning og indretning, stor viden om materialer og beplantning samt det gode overblik gennem hele forløbet. Både vores projektledere samt medarbejdere har den rette viden i forhold til lige netop denne type opgaver, hvor der også som oftest er tale om store arealer eller en speciel beliggenhed. Vi har tidligere udført haveprojekter ved huse i første parket til vandet eller med fx mange højder og skråninger på grunden.

Vi er stolte af at kunne være med til at anlægge lige netop den luksushave I drømmer om og hos os er der plads til mange enestående og specielle løsninger, både når det kommer til opbygningen, designet og valget af materialer. Vi kan være behjælpelige med gode ideer til de mange valg og fremviser også gerne tidligere udførte projekter, som inspirationskilder. Vi er ikke bange for at kaste os ud i de specielle og måske mere komplicerede løsninger og hos os er der plads til at drømme stort.
Vi har gode erfaringer i forhold til at samarbejde med havearkitekter, som måske har leveret tegninger, billeder samt materialelister og kan også henvise til en havearkitekt, som vi ofte samarbejder med omkring denne type haveanlæg.

Liebhaver have

Liebhaver haven er ikke nødvendigvis en kæmpe have med enorme arealer, eller haven ved det dyreste hus. Definitionen på en liebhaverejendom er, at denne er enestående, unik og at den på en eller flere måder skiller sig ud fra andre ejendomme. Det kan fx at der er tale om en særlig god beliggenhed eller en ejendom med udsigt over land og vand eller hvor der på anden vis er tale om en vis eksklusivitet.
Liebhaver haven skal kunne komplementere huset eller bygningerne og udstråle samme særlighed og i mange tilfælde, luksus som selve ejendommen gør. Lige netop dette har vi stor interesse for og mange gode erfaringer med. Indkørslen eller alleén, terrassen og de øvrige grønne arealer omkring huset skal kunne matche ejendomme og komplementere og supplere på rette vis. Haven skal højne udtrykket for hele grunden og tilbyde ejerne den luksus, bekvemmelighed og værdi som de ønsker.

Uanset, så er du meget velkommen til at kontakte os for at få professionel hjælp og vejledning. Vi er gode til at indtænke de ønsker I har for området når vi vejleder om opdeling, materialer og planter.

Materiale valget, fx af sten og belægning, samt beplantningen i luksushaven er noget af det som er meget afgørende for det endelige udtryk og i vores øjne også eksklusiviteten. Vi har en stor viden omkring lige præcis denne type materialer og beplantninger og vi mulighed for at levere og plante selv de mest unikke sten, træer og buske. Vi har endvidere gode samarbejder med andre faggrupper og har gode erfaringer med at står for hele entreprisen og være styrende ift. fx tømre- eller snedkerarbejde, smedearbejde med flere.

Når det kommer til udenomsarealerne ved strandvejsvillaen, sommerhuse i vandkanten, nedlagte landsteder eller luksus villaer og palæer så er vi den rette anlægsgartner og entreprenør for dig. Liebhaver haven, samt de mere luksuriøse løsninger, er noget vi brænder særligt meget for og vi har samtidig også de rette faglige kompetencer i forhold til planlægningen, projekteringen og udførelsen af disse anlægsprojekter.

Vi glæder os til at hjælpe dig fra drøm til virkelighed, i forhold til lige præcis din kommende luksushave, og du er velkommen til at kontakte os i dag for en god snak og et muligt tilbud.

Vores indsats

5747

Glade kunder

853118

Anlagte m² fliser

174320

Træer Plantet

3265

Projekter anlagt

Vi tilbyder

Hos Vestermark skaber vi haver og grønne anlæg – ud over det sædvanlige! Vi tilbyder at løse alle opgaver inden for anlægsgartneri, bro- og belægningsarbejde, autoriseret kloakservice, vedligeholdelse og totalentreprise. Ingen opgave er for stor eller lille, vi står altid klar med et kompetent mandskab, en moderne maskinpark og et stort udvalg af planter og materialer.

Have & Grønne Områder

Vi skaber unikke haver og grønne anlæg efter kundens ønsker. Som anlægsgartner løser vi alt, lige fra mindre gårdhaver og parcelhushaver til store parkanlæg og byfornyelsesprojekter. Vi har stor erfaring med planter og står klar med rådgivning omkring plejen af dine grønne områder.

Entreprise

Vi har mange års erfaring som entreprenør inden for haver, parker og andre grønne og grå anlæg. Vi tilbyder samlede løsninger til både private haveejere, virksomheder og offentlige organisationer. Vi vægter høj kvalitet, god service og professionel rådgivning.

Kloakarbejde

Vi udfører alle former for kloakarbejde i relation til nyetablering og renovering af grønne og grå anlæg. Med mere end 50 års erfaring og som autoriseret kloakmester, kan vi rådgive dig om den mest holdbare kloakløsning, hvor der er taget hensyn til de lokale jordbundsforhold, vandløb osv.

Havevedligeholdelse

Vi tilbyder både at komme ud på enkeltstående vedligeholdelsesopgaver eller at indgå en fast pleje- og vedligeholdelsesaftale af dine grønne områder. Vi kommer ud til både private husejere, boligforeninger, offentlige institutioner, virksomheder m.m.

Forløbet hos Vestermark:

1. Et nyt anlæg

I kontakter anlægsgartner Jørgen Vestermark. Her taler I sammen om jeres ønsker til det nye anlæg.

2. Plan for projektet

Når løsningen er fundet, udarbejder vi prisoverslag ud fra valg af materialer.

3. Kvalitetssikring

Alle vores medarbejdere er faglærte anlægsgartnere og arbejder derfra efter normer og standarder inden for anlægsgartneri

Hvad siger vores kunder om os

Michael, Bramming

Vores ønske var at få omlagt forhaven og både Andreas og Jørgen kom med gode inputs og forslag til forandringer inden opstart. Vores oplevelse af kontakten med dem undervejs var rigtig god og vi har fået stor glæde af den færdige forhave som løfter hele husets fremståen. Medarbejderne var høflige og hjælpsomme og lavede flotte resultater. Det var de samme folk der var tilknyttet projektet under hele processen, hvilket gav et rigtig godt flow. Vi har ikke fortrudt at vi gav Vestermark frie tøjler ift. ideer og vi kan varmt anbefale dem til andre

Hvad siger vores kunder om os

Elna & Karl Christian, Greves Gård

Vi har været super godt tilfreds med arbejdet, som I har udført.
Jeres folk er flinke og omhyggelige, og vi har allerede anbefalet jer til andre.
Så der kun godt at sige

Hvad siger vores kunder om os

Jenny og Bjarne, Ribe

Vi bruger Vestermark til vedligehold, beskæring mm. og vi er godt tilfredse. De gange vi har fået hjælp fra Vestermark, har det været helt i top og vi vil anbefale Vestermark varmt til andre

Hvad siger vores kunder om os

Susanne og Per, Ribe

Vi har brugt Vestermark igennem de seneste år til bl.a. vedligehold af haven, fået lavet terrasse, plantet træer/buske mv. Vi forbinder Vestermark med kvalitet, grundighed og erfaring. Vi sætter krav til udførelsen af arbejdet og det er indtil nu næsten blevet indfriet hver gang, de har været her. Vi har haft en periode, hvor kvaliteten ikke levede op til vores forventninger, men det blev løst hurtigt i ro og mag med ledelsen. Medarbejderne møder altid med et smil og er både kompetente og behagelige mennesker. Vi fortsætter det gode samarbejde og kan varmt anbefale Vestermark til andre

Hvad siger vores kunder om os

Lene og Erik, Esbjerg

Vi er yderst tilfredse med samarbejdet med Vestermark fra start til slut. De har været meget lydhøre for vores ideer, men også vejledt i andre retninger når der var behov for det. Vi havde et godt forhold til de dygtige og venlige medarbejdere, da arbejdet stod på.
Vi er meget glade for vores nye have

Hvad siger vores kunder om os

Per, Esbjerg

Andreas Vestermark var god til at lytte og forstå vores ønsker og kom også med gode forslag til ændringer i tilbuddet.
Udførelsen af arbejdet var meget effektivt og i top. Det var tydeligvis et stærkt team der udførte opgaven og som havde fokus på kvalitet også i valget af materialer - Vi fik det vi ønskede os. Kan kun anbefale Vestermark

Hvad siger vores kunder om os

Grete og Ib, Esbjerg

Vestermark udfærdigede et oplæg til en total omlægning af vores eksisterende have, hvor der blev lyttet til vores ønsker og de kom med gode råd. Vestermark var til stede for at opstarte sine folk og efter 11 arbejdsdage havde vi en helt ny have med tilhørende vandkunst, granit møbler samt nye belægninger.
Vi har ligeledes en vedligeholdelsesaftale med Vestermark og vi har i de sidste 17 år haft besøg af verdens bedste gartner, Jan, 3 gange årligt. Det betyder at haven er til stor glæde for os 365 dage om året. Vi kan på det varmeste anbefale Vestermark A/S