Lærling fra sensommeren 2024

Vi søger...

Lærling fra sensommeren 2024

Andreas Vestermark

Projektleder og medejer

51809747

andreas@vestermarkribe.dk

Bliv en del af vores team - Vi søger lærlinge.

Vestermark Ribe søger engagerede lærlinge til anlægsgartner eller brolæggerfagene. Er det dig eller en du kender så læs med nedenfor.

Kickstart din karriere hos Vestermark Ribe - Lærlingepladser ledige nu!

Vestermark Ribe søger nye lærlinge fra sensommeren 2024!

Er du klar til at kickstarte din karriere inden for det grå & grønne område? Vi hos Vestermark Ribe søger 1-2 nye lærlinge til at blive en del af vores dedikerede team fra sensommeren 2024. Vi søger både anlægsgartner- og brolæggerlærlinge, der brænder for at arbejde udendørs og ønsker at udvikle deres færdigheder i et professionelt og støttende miljø.

Hos Vestermark A/S tager vi god hånd om de lærlinge, der uddannes i vores virksomhed og lige nu søger vi en eller to nye anlægsgartner- eller brolæggerlærling. Ønsker du at komme i lære som anlægsstruktør er det også en mulighed. 
Som elev hos os får du mulighed for en alsidig og spændende uddannelse og du får mulighed for at være med på mange både mindre og større projekter og anlæg, i både privat- samt erhvervsregi. Vi er stolte af at være med til at uddanne dygtige folk til branchen og vi har ambitioner om altid at have 2-4 lærlinge under uddannelse. Du vil derfor ikke være den eneste lærling i flokken og det er vores oplevelse at vores lærlinge har et godt sammenhold og bakker op om hinandens opgaver og fx eksaminer. Vi har et ønske om et godt fællesskab og en god kultur, hvor man ikke er ene om at være ung i virksomheden. 

Uddannelsen varer ca. 4 år og er en kombination af skoleophold og praktikforløb – i dette tilfælde vil alt praktik være hos Vestermark A/S og vi vil sammen med dig løbende følge op på din uddannelse og de temaer du skal igennem.

Vores nyuddannede svende har netop afsluttet deres uddannelser på Beder gartnerskole syd for Aarhus og på Kold college i Odense.

Vi har strukturerede rammer for vores lærlinge og søger for en god oplæring indenfor de forskellige områder, relevante for den linje du har valgt. Du vil som elev blive tilknyttet nogle erfarne svende og du har samtidig en tæt kontakt med ledelsen. Vestermark A/S er en familie opstartet virksomhed, som gerne vil sørge for gode forhold til vores medarbejdere og elever. Vi forsøger derfor at gøre hverdagen spændende og samtidig har vi fokus på forskellige medarbejderfordele og arrangementer til at styrke fællesskabet og bidrage med gode og sjove aktiviteter. 

Vi fordyber os i vores lærlinges forløb og har samtidig høje forventninger til vores lærlinges engagement og ønsker et godt samt tæt samarbejde igennem hele forløbet. Ligeledes ønsker vi at beholde vores lærlinge efter deres uddannelse er slut og der vil være mange gode fremtidsmuligheder som svend i vores virksomhed. 

Vores forventninger til dig:

 • At du er engageret i arbejdspladsen og pålidelig ift. fremmøde. Vi forventer at du møder til tiden hver dag og omhyggeligt udfører det arbejde du, sammen med dine læremestre, bliver sat til.
 • At du fordyber dig i uddannelsesforløbet på skolen og engagerer dig i de forskellige skoleophold – det vil komme både dig selv og vores virksomhed til gode.
 • At du har mod på fysisk hårdt arbejde, som foregår ude i naturen uanset vind og vejr.
 • At du har sans for detaljer og vil være med til at udføre opgaver af høj kvalitet.
 • Vi forventer at du som lærling fordyber dig i Vestermarks årlige arrangementer og aktiviteter og har mod på både at prøve opgaver indenfor det grå og det grønne område samt fx vinterbekæmpelse.
 • At du stiller spørgsmål til dine læremestre, siger til hvis noget er svært og på samme måde tager ansvar for de opgaver du allerede har lært så du kan blive mere og mere selvstændig i løbet af uddannelsesforløbet.

Vi har hos Vestermark A/S udarbejdet en lærlingehåndbog og en medarbejderhåndbog, som udleveres til alle ansatte ved opstart og som man løbende kan orientere sig i ift. vilkår og rammer.

Vi tilbyder en ansættelsesperiode på 2-3 måneder inden en eventuel uddannelsesopstart, hvor du kan få indsigt i branchen og prøve de forskellige opgaver. På samme måde kan vi se om et uddannelsesforløb i Vestermark A/S er det rette match for dig.

Hvis du er interesseret i at læse mere om uddannelserne kan du gøre det her:

Vil du være anlægsgartner? – Læs mere om uddannelsen | Elevplads.dk

Bliv anlægsstruktør, bygningsstruktør eller brolægger | Elevplads.dk

Har du lyst til at blive lærling hos os, så send os en ansøgning på info@vestermarkribe.dk eller ring til os på 75424640 eller direkte til Andreas Vestermark på 51809747.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt Andreas Vestermark her

Send din ansøgning her.

  Job hos Vestermark

  Hos Vestermark A/S er vi i løbende udvikling og vi er altid på udkig efter det næste gode medlem af vores medarbejderstab.

  Vi er en familieejet virksomhed med placering i Ribe, men med projekter i hele Syddanmark. Vi har gennem +50 år fået utallige anlægsprojekter i bagagen og vi er klar til de næste mange års nye muligheder – hos os får du mulighed for at være med på storslåede og spændende opgaver i fremtiden for både private kunder, erhverv og kommunale projekter. Vi er en virksomhed med plads til kreativitet og ønsker om faglig udvikling og der er endvidere mulighed for formandsposter og ansvarsområder på sigt.

  Vi har fokus på god kommunikation og et godt arbejdsmiljø og hos os vil du blive en del af en dygtig og faglig medarbejderstab. Vi søger løbende ambitiøse folk, som brænder for anlægsopgaver eller pleje og vedligehold af grønne områder. Så brænder du for kvalitet og sætter du en ære i godt samarbejde og det at aflevere veludførte projekter; så kontakt os og få en snak om dine muligheder for job hos os