Er det på tide at din
virksomhed får et løft?

Vestermark har mere end 50 års erfaring i faget og vi yder arbejde i høj kvalitet og med god service i højsædet.

Mere and 50 års erfaring


Vi har stor erfaring og leveret gennemført kvalitet siden 1967

Høj faglighed og ekspertise


Anlægsarbejde udført efter højeste professionelle standard

1000+ glade kunder


Vi er stolte af at have mere end 1.000 tilfredse kunder

Områdets vigtighed

Der er mange ting at tage højde for når områderne omkring en virksomhed skal etableres eller forskønnes. Det kunderne møder når de ankommer sætter stemningen og det er både det praktiske og det udseendemæssige, som er relevant i denne sammenhæng. Når der er tale om anlægsprojekter omkring virksomheder og erhvervsbygninger kan det nemt blive entrepriser af større skalaer. Det har vi hos Vestermark gode erfaringer med og vi står klar til at hjælpe dig med dit næste projekt.    

Professionel hjælp til forskønnelse eller etablering af områderne omkring jeres virksomhed

Måske er områderne omkring din virksomhed praktisk gode, men de mangler en forskønnelse i form af de mere grønne og naturlige elementer. Her står vi klar til at hjælpe dig videre og udarbejde en planteplan sammen med dig. Det kan også være at inddelingen og indretningen af områderne skal gentænkes og omdannes og at den eksisterende belægning skal suppleres eller ændres.
Måske er det et nyt og endnu ikke etableret område, hvor alt skal bygges op fra bunden. Måske har du allerede ideer eller du står på helt bar bund - det er ikke afgørende, vi står klar med den nødvendige vejledning og assistance til at komme videre.

Ofte indebære et projekt omkring en erhvervsbygning både grønne og grå elementer. Vi varetager begge dele og selvom der er tale om store belægningsopgaver, store parkeringsområder, fortove, læsningsarealer, indkørsler mm. så står vi klar med maskinpark og mandskab til at løse opgaven. 
Vi har flere store projekter for virksomheder og også offentlige institutioner i bagagen og vi henviser gerne til tidligere udførte arbejder for referencer, inspiration og ideer. 

Vi udfører opgaver i hele Syddanmark og du er meget velkommen til at kontakte os og få professionel hjælp og vejledning ift. dit kommende erhvervsprojekt.  

Vi hjælper dig godt i mål

Vi er ofte med fra ide- og udviklingsfasen og hele vejen til afslutningen og den efterfølgende pleje, af særligt de grønne arealer, omkring erhvervsejendomme.
Vi tilbyder løbende vedligehold, græsklip, beskæring mm. til virksomheder og erhvervsejendomme og sørger for at forholdene omkring jeres virksomhed præsenterer sig som de skal.

Har vi anlagt områderne omkring jeres bygninger, samt leveret og plantet fx træer, buske og hæk, fortsætter vi gerne den efterfølgende pleje så områderne tager sig ud på en måde, der stemmer overens med jeres visioner og praktiske behov. Vi kan altså med andre ord være med fra start til slut og hjælpe jer helt i mål med jeres projekt.  

Vores indsats

5747

Glade kunder

853118

Anlagte m² fliser

174320

Træer Plantet

3265

Projekter anlagt

Vi tilbyder

Hos Vestermark skaber vi haver og grønne anlæg – ud over det sædvanlige! Vi tilbyder at løse alle opgaver inden for anlægsgartneri, bro- og belægningsarbejde, autoriseret kloakservice, vedligeholdelse og totalentreprise. Ingen opgave er for stor eller lille, vi står altid klar med et kompetent mandskab, en moderne maskinpark og et stort udvalg af planter og materialer.

Have & Grønne Områder

Vi skaber unikke haver og grønne anlæg efter kundens ønsker. Som anlægsgartner løser vi alt, lige fra mindre gårdhaver og parcelhushaver til store parkanlæg og byfornyelsesprojekter. Vi har stor erfaring med planter og står klar med rådgivning omkring plejen af dine grønne områder.

Entreprise

Vi har mange års erfaring som entreprenør inden for haver, parker og andre grønne og grå anlæg. Vi tilbyder samlede løsninger til både private haveejere, virksomheder og offentlige organisationer. Vi vægter høj kvalitet, god service og professionel rådgivning.

Kloakarbejde

Vi udfører alle former for kloakarbejde i relation til nyetablering og renovering af grønne og grå anlæg. Med mere end 50 års erfaring og som autoriseret kloakmester, kan vi rådgive dig om den mest holdbare kloakløsning, hvor der er taget hensyn til de lokale jordbundsforhold, vandløb osv.

Havevedligeholdelse

Vi tilbyder både at komme ud på enkeltstående vedligeholdelsesopgaver eller at indgå en fast pleje- og vedligeholdelsesaftale af dine grønne områder. Vi kommer ud til både private husejere, boligforeninger, offentlige institutioner, virksomheder m.m.

Forløbet hos Vestermark:

1. Et nyt anlæg

I kontakter anlægsgartner Jørgen Vestermark. Her taler I sammen om jeres ønsker til det nye anlæg.

2. Plan for projektet

Når løsningen er fundet, udarbejder vi prisoverslag ud fra valg af materialer.

3. Kvalitetssikring

Alle vores medarbejdere er faglærte anlægsgartnere og arbejder derfra efter normer og standarder inden for anlægsgartneri

Hvad siger vores kunder om os

Michael, Bramming

Vores ønske var at få omlagt forhaven og både Andreas og Jørgen kom med gode inputs og forslag til forandringer inden opstart. Vores oplevelse af kontakten med dem undervejs var rigtig god og vi har fået stor glæde af den færdige forhave som løfter hele husets fremståen. Medarbejderne var høflige og hjælpsomme og lavede flotte resultater. Det var de samme folk der var tilknyttet projektet under hele processen, hvilket gav et rigtig godt flow. Vi har ikke fortrudt at vi gav Vestermark frie tøjler ift. ideer og vi kan varmt anbefale dem til andre

Hvad siger vores kunder om os

Elna & Karl Christian, Greves Gård

Vi har været super godt tilfreds med arbejdet, som I har udført.
Jeres folk er flinke og omhyggelige, og vi har allerede anbefalet jer til andre.
Så der kun godt at sige

Hvad siger vores kunder om os

Jenny og Bjarne, Ribe

Vi bruger Vestermark til vedligehold, beskæring mm. og vi er godt tilfredse. De gange vi har fået hjælp fra Vestermark, har det været helt i top og vi vil anbefale Vestermark varmt til andre

Hvad siger vores kunder om os

Susanne og Per, Ribe

Vi har brugt Vestermark igennem de seneste år til bl.a. vedligehold af haven, fået lavet terrasse, plantet træer/buske mv. Vi forbinder Vestermark med kvalitet, grundighed og erfaring. Vi sætter krav til udførelsen af arbejdet og det er indtil nu næsten blevet indfriet hver gang, de har været her. Vi har haft en periode, hvor kvaliteten ikke levede op til vores forventninger, men det blev løst hurtigt i ro og mag med ledelsen. Medarbejderne møder altid med et smil og er både kompetente og behagelige mennesker. Vi fortsætter det gode samarbejde og kan varmt anbefale Vestermark til andre

Hvad siger vores kunder om os

Lene og Erik, Esbjerg

Vi er yderst tilfredse med samarbejdet med Vestermark fra start til slut. De har været meget lydhøre for vores ideer, men også vejledt i andre retninger når der var behov for det. Vi havde et godt forhold til de dygtige og venlige medarbejdere, da arbejdet stod på.
Vi er meget glade for vores nye have

Hvad siger vores kunder om os

Per, Esbjerg

Andreas Vestermark var god til at lytte og forstå vores ønsker og kom også med gode forslag til ændringer i tilbuddet.
Udførelsen af arbejdet var meget effektivt og i top. Det var tydeligvis et stærkt team der udførte opgaven og som havde fokus på kvalitet også i valget af materialer - Vi fik det vi ønskede os. Kan kun anbefale Vestermark

Hvad siger vores kunder om os

Grete og Ib, Esbjerg

Vestermark udfærdigede et oplæg til en total omlægning af vores eksisterende have, hvor der blev lyttet til vores ønsker og de kom med gode råd. Vestermark var til stede for at opstarte sine folk og efter 11 arbejdsdage havde vi en helt ny have med tilhørende vandkunst, granit møbler samt nye belægninger.
Vi har ligeledes en vedligeholdelsesaftale med Vestermark og vi har i de sidste 17 år haft besøg af verdens bedste gartner, Jan, 3 gange årligt. Det betyder at haven er til stor glæde for os 365 dage om året. Vi kan på det varmeste anbefale Vestermark A/S