Karriere hos Vestermark

Bliv en del af et stærkt team med fagspecialister

Andreas Vestermark

Projektleder og medejer

51809747

andreas@vestermarkribe.dk

Hos Vestermark har vi følgende kerneværdier:

Fokus
Hos Vestermark har vi fokus på vores kunder og skaber resultater ud fra deres ønsker. Vi følger med tiden og har fokus på det gode arbejdsmiljø og glade medarbejdere.

Høj faglighed
Vores team er stærkt sammensæt af nogle af de dygtigste folk i branchen – alle med stor passion for faget og for sammen, at blive endnu bedre. Vi har fokus på at engagere medarbejderne i projekter og skabe en høj selvstændighed på byggepladserne - altid med en formad i baghånden. 

Samarbejde
Vi værner om vores samarbejder – både internt og med vores kunder. Vi ønsker en arbejdsplads med god kommunikation og fællesskab på tværs af faggrupperne.
Vi har et ønske om altid at være gode læremestre overfor de elever vi har. 
Der er god kontakt mellem medarbejderne og ledelsen og der er ikke langt fra tanke til handling.

Kvalitet
Vores arbejde udføres altid kun i højeste kvalitet og med de bedste materialer. Vi har fokus på bæredygtighed, holdbarhed og det gode arbejde der går forud for et hvert projekt.  

Kreativitet
Vi sætter en ære i at inspirere vores kunder samt at skabe smukke og unikke resultater. Vi brænder for de kreative projekter og spændende løsninger. Vestermark A/S er havespecialister og er gerne med helt fra idefasen. 

Din næste arbejdsplads?

Hos Vestermark A/S er vi i løbende udvikling og vi er altid på udkig efter det næste gode medlem af vores medarbejderstab. Vi er en familieejet virksomhed med placering i Ribe, men med projekter i hele Syddanmark. Vi har gennem +50 år fået utallige anlægsprojekter i bagagen og vi er klar til de næste mange års nye muligheder – hos os får du mulighed for at være med på storslåede og spændende opgaver i fremtiden for både private kunder, erhverv og kommunale projekter. Vi er en virksomhed med plads til kreativitet og ønsker om faglig udvikling og der er endvidere mulighed for formandsposter og ansvarsområder på sigt. Vi har fokus på god kommunikation og et godt arbejdsmiljø og hos os vil du blive en del af en dygtig og faglig medarbejderstab.

Vi søger løbende ambitiøse folk, som brænder for anlægsopgaver eller pleje og vedligehold af grønne områder. Så brænder du for kvalitet og sætter du en ære i godt samarbejde og det at aflevere veludførte projekter; så kontakt os og få en snak om dine muligheder for job hos os

Interesseret?

Lyder det som noget for dig at blive en del af Vestermark A/S? Så er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os for at høre nærmere om jobmulighederne eller elevpladserne.