Vi søger…

Lærling fra sensommeren 2022


Andreas Vestermark

Projektleder og medejer

51809747

andreas@vestermarkribe.dkVi søger en ny lærling fra sensommeren 2022. Er det dig eller en du kender så læs nedenfor

Hos Vestermark A/S tager vi god hånd om de lærlinge, der uddannes i vores virksomhed og lige nu søger vi en ny anlægsgartner- eller brolæggerlærling. Som elev hos os får du mulighed for en alsidig og spændende uddannelse og du får mulighed for at være med på mange både mindre og større projekter og anlæg, i både privat- samt erhvervsregi. Vi er stolte af at være med til at uddanne dygtige folk til branchen og vi har ambitioner om altid at have 3-4 lærlinge under uddannelse. Du vil derfor ikke være den eneste lærling i flokken og det er vores oplevelse at vores lærlinge har et godt sammenhold og bakker op om hinandens opgaver og fx eksaminer.

Uddannelsen varer ca. 4 år og er en kombination af skoleophold og praktikforløb – i dette tilfælde vil alt praktik være hos Vestermark A/S og vi vil sammen med dig løbende følge op på din uddannelse og de temaer du skal igennem.

Vores nuværende lærlinge tager deres uddannelse på Beder gartnerskole syd for Aarhus og på Kold college i Odense.

Vi har strukturerede rammer for vores lærlinge og søger for en god oplæring indenfor de forskellige både grønne og grå områder. Du vil som elev blive tilknyttet nogle erfarne svende og du har samtidig en tæt kontakt med ledelsen. Vestermark A/S er en familieopstarte virksomhed som værner om vores medarbejdere og elever.

Vi fordyber os i vores lærlinges forløb og har samtidig høje forventninger til vores lærlinges engagement og ønsker et godt samt tæt samarbejde igennem hele forløbet.

Vores forventninger til dig:

  • At du er engageret i arbejdspladsen og pålidelig ift. fremmøde. Vi forventer at du møder til tiden hver dag og omhyggeligt udfører det arbejde du, sammen med dine læremestre, bliver sat til.
  • At du fordyber dig i uddannelsesforløbet på skolen og engagerer dig i de forskellige skoleophold – det vil komme både dig selv og vores virksomhed til gode.
  • At du har mod på fysisk hårdt arbejde, som foregår ude i naturen uanset vind og vejr.
  • At du har sans for detaljer og vil være med til at udføre opgaver af høj kvalitet.
  • Vi forventer at du som lærling fordyber dig i Vestermarks årlige arrangementer og aktiviteter og har mod på både at prøve opgaver indenfor det grå og det grønne område samt fx vinterbekæmpelse.
  • At du stiller spørgsmål til dine læremestre, siger til hvis noget er svært og på samme måde tager ansvar for de opgaver du allerede har lært så du kan blive mere og mere selvstændig i løbet af uddannelsesforløbet.

Vi har hos Vestermark A/S udarbejdet en lærlingehåndbog og en medarbejderhåndbog, som udleveres til alle ansatte ved opstart og som man løbende kan orientere sig i ift. vilkår og rammer.

Vi tilbyder en ansættelsesperiode på 2-3 måneder inden en eventuel uddannelsesopstart, hvor du kan få indsigt i branchen og prøve de forskellige opgaver. På samme måde kan vi se om et uddannelsesforløb i Vestermark A/S er det rette match for dig.

 

Hvis du er interesseret i at læse mere om uddannelserne kan du gøre det her:

Vil du være anlægsgartner? – Læs mere om uddannelsen | Elevplads.dk

Bliv anlægsstruktør, bygningsstruktør eller brolægger | Elevplads.dk

 

Har du lyst til at blive lærling hos os, så send os en ansøgning (her) eller ring til Andreas Vestermark på 5180 9747