Vi samarbejder med havearkiteter om at skabe din drømmehave

Har du store havedrømme? I samarbejde med havearkitekter skaber vi unikke haveprojekter efter højeste professionelle standard.

> Vi samarbejder med havearkiteter om at skabe din drømmehave

Arkitekttegnede haveprojekter efter højeste professionelle standard

Hos Vestermark kan du få professionel rådgivning og hjælp til at skabe lige præcis den have, du drømmer om. Med mere end 50 års erfaring, et stærkt team af fagspecialister og samarbejder med nogle af Danmarks dygtigste havearkitekter, kan vi løse alle typer af haveopgaver, uanset om du eksempelvis skal have lavet en charmerende gårdhave, en elegant parcelhushave eller et større grønt anlæg.

Når vi skal hjælpe dig med at skabe din drømmehave, er vi altid opmærksomme på, at skønheden ligger i detaljen. Derfor er vi altid grundige i vores arbejde, og vi ligger en enorm vigtighed i at skabe smukke grønne løsninger, som er skræddersyet til dine behov, og som imødekommer dine ønsker. Som en ekstra bonus har vi samarbejder med nogle af landets dygtigste havearkitekter, som kan hjælpe dig med at skabe den haveplan, du drømmer om.

Få rådgivning fra Danmarks bedste havearkitekter

Når du vælger at skabe din kommende drømmehave sammen med Vestermark kommer du først i kontakt med vores anlægsgartner Andreas Vestermark, som sammen med jer vil gennemgå jeres drømme, behov og ønsker til jeres nye anlæg. I den forbindelse vil en havearkitekt blive inddraget, hvis I ønsker en haveplan som en del af jeres haveprojekt. En haveplan er en detaljeret tegning over jeres kommende have med både elementer, funktioner og materialer illustreret. En haveplan, eller havetegning, kan laves både i 2D og 3D og inkluderer eksempelvis en tegning og projektering af en gennemarbejdet og detaljeret løsning på, hvordan vi sammen skaber din drømmehave.

Havearkitekter med stor ekspertise i Sønderjylland

For at sikre, at dit haveprojekt lever op til den absolut højeste kvalitet, har vi hos Vestermark indgået samarbejder med en række af de dygtigste havearkitekter i Jylland. Vi dækker hele Syd- og Sønderjylland, og har derfor sørget for, at du får hjælp fra de bedste havearkitekter i dit nærområde. 

Havearkitekten er med til at sikre kvaliteten og skønheden ved din kommende have. Derudover er det også en af havearkitektens mest fornemme opgaver, at din kommende have lever op til dine drømme. Derfor udarbejdes haveplanen i tæt samarbejde med dig, og du har både indflydelse på det funktionelle og visuelle udtryk.

Hvad koster en havearkitekt?

En havearkitekts pris afhænger meget af det haveprojekt, som du ønsker hjælp til. Først og fremmest, afhænger prisen på en havearkitekt af hvor meget, du har brug for deres hjælp. Ønsker du en dybdegående og gennemarbejdet haveplan eller havetegning, vil prisen naturligvis være højere, end hvis du blot har brug for et havebesøg, hvor havearkitekten rådgiver dig omkring din have. Dertil afhænger den samlede pris for en havearkitekts arbejde også af selve haveplanens pris. Den kan variere efter størrelse, kompleksitet, detaljegrad mm. 

Når du vælger at få lavet dit næste haveprojekt med Vestermark, udarbejder vi et skræddersyet prisoverslag, blandt andet ud fra valget af materialer.

Klar til at få den have du drømmer om?

Er du klar til at skabe din drømmehave sammen med Vestermark og en af landets dygtigste havearkitekter? Så kontakt anlægsgartner Andreas Vestermark på tlf. 51 80 97 47 for en samtale om de ønsker, I har til jeres nye anlæg, og om I har brug for en haveplan og en havearkitekt. 

Andreas Vestermark
Mail: andreas@vestermarkribe.dk
Tlf: 51 80 97 47

Udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.


* påkrævet

Træer, hække og buske

Træer, hække og buske er vigtige elementer i ethvert grønt anlæg. De lægger en ”baggrund” for havens design, opdeler haven i områder og påvirker det overordnede look ...

Læs mere


Specialdesignede haveanlæg

Hos Vestermark specialdesigner vi haveanlægget i samarbejde med kunden – lige fra små urtehaver i privathaver til store blomsterbede i det offentlige byrum ...

Læs mere


Grønne tage: naturligt smukke – og godt for miljøet

Moderne taghaver og grønne tage er blevet populære, fordi de giver liv og skønhed til ellers kedelige og grå bygninger og tagflader ...

Læs mere


Ny græsplæne: såning eller rullegræs

Få en ny, sund græsplæne, der er nem for dig at vedligeholde – enten ved såning eller som rullegræs. Hos Vestermark gør vi altid et grundigt forarbejde før etablering af en ny græsplæne ...

Læs mere