Brolægger med faglighed i fokus

Er du på udkig efter en dygtig brolægger? Med +1.000 glade kunder og +50 års erfaring garanterer vi brolægningsarbejde efter højeste professionelle standard.

> Brolægger med faglighed i fokus

Stort udvalg af belægningstyper

Vestermark har mere end 50 års erfaring med brolægning og belægning, og med vores ekspertise og dygtige specialister garanterer vi, at du altid får et professionelt resultat.

Vi tilbyder et stort og spændende udvalg af sten, fliser og granit fra hele verden, og vi fremskaffer gerne materialeprøver, hvis dette ønskes. Med brolæggere fra Vestermark får du altid kreative løsninger af høj kvalitet, så du er sikret et slutresultat, der lever op til dine drømme og forventninger.

 

Hvornår har du brug for en brolægger?

En brolægger arbejder med betonsten, klinker og granitsten som for eksempel brosten, chaussésten og kantsten. En brolæggers arbejde går ud på at udføre belægning af alt fra torve, fortove og gågader til terrasser, stier og haver. Det er altså en brolægger, du skal have fat i, når du ønsker et smukt og professionelt resultat indenfor de grå områder.

En del af en brolæggers arbejde består i at bearbejde underlaget, hvor stenene skal ligge. Herefter udvælges de sten, der skal bruges til belægningen, og stenene hugges til, så de får den form og størrelse, der passer perfekt i rækken, buen eller mønsteret. En god brolægning kræver både en stærk fysik og skarpt øje, da flere tekniske og kreative parametre skal være på plads for at opnå det perfekte resultat. Derfor er det vigtigt, at du vælger din brolægger med omhu, og ikke blot tager den første og billigste brolægger, du kan finde.

Hos Vestermark, har vores brolæggere alle en høj grad af faglighed, og vi har mange års erfaring i at skabe smukke sten- og flisebelægninger i både klassiske og unikke mønstre – altid med stor præcision og omhyggelighed.

Vi hjælper med alt inden for brolægning og belægning

Med en brolægger fra Vestermark får du altid et professionelt resultat, og vi løser alle opgaver, lige fra små terrasser og stier i privathaver til store offentlige pladser og byfornyelsesprojekter. Vores brolæggere arbejder altid med materialer af højeste kvalitet. Dertil arbejdes der grundigt for at etablere et bæredygtigt underlag, og vi evaluerer nøje det færdige arbejde, så du er sikker på at være helt tilfreds med resultatet.

Med vores mange års erfaring tilbyder vi den faglige ekspertise der er nødvendigt for at du opnår den brolægning og belægning der lever op til den idé og drøm du har til dit projekt.

Vores brolæggere arbejder med alle typer af opgaver inden for brolægning og belægninger. Herunder:

 • Havestier, trapper og støttemure
 • Havebede og terrasser
 • Gårdhaver
 • Private indkørsler og indgangspartier
 • Offentlige P-pladser
 • Fortov, gågader og legepladser
 • Byfornyelsesprojekter
 • Reparation af gamle belægninger
 • Anlæg af fundament til nybyggeri
 • Naturstensdiger, f.eks. omkring kirker
 • m.m.

Når du bestiller Vestermark A/S til at udføre din brolægning, kan du være sikker på, at initiativet, kreativiteten og det gode arbejde er i højsædet. Som en virksomhed med mere end 50 års erfaring i brolægning, ved vi nemlig, at kvalitet og grundighed er byggestenene for en god og holdbar brolægning og belægning. Derfor er det heller ikke Vestermarks mål blot at være en ”billig brolægger”, men derimod en brolægger, der yder en service af høj kvalitet til den rigtige pris. 

Klar til et samarbejde?

Ønsker du at få et tilbud på en brolæggers arbejde? Kontakt os hos Vestermark A/S, og hør mere om, hvordan vi kan få dine ideer om brolægning og belægning til at gå i opfyldelse. Du finder kontaktformularen her på siden.

Andreas Vestermark
Mail: andreas@vestermarkribe.dk
Tlf: 51 80 97 47

Udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.


* påkrævet

Træer, hække og buske

Træer, hække og buske er vigtige elementer i ethvert grønt anlæg. De lægger en ”baggrund” for havens design, opdeler haven i områder og påvirker det overordnede look ...

Læs mere


Specialdesignede haveanlæg

Hos Vestermark specialdesigner vi haveanlægget i samarbejde med kunden – lige fra små urtehaver i privathaver til store blomsterbede i det offentlige byrum ...

Læs mere


Grønne tage: naturligt smukke – og godt for miljøet

Moderne taghaver og grønne tage er blevet populære, fordi de giver liv og skønhed til ellers kedelige og grå bygninger og tagflader ...

Læs mere


Ny græsplæne: såning eller rullegræs

Få en ny, sund græsplæne, der er nem for dig at vedligeholde – enten ved såning eller som rullegræs. Hos Vestermark gør vi altid et grundigt forarbejde før etablering af en ny græsplæne ...

Læs mere