> Vi tilbyder > Entreprenør

Entreprenør

Entreprenør Anlægsgartner

Vi har mange års erfaring som entreprenør inden for haver, parker og andre grønne anlæg. Vi tilbyder samlede løsninger til både private haveejere, virksomheder og offentlige organisationer. Vi råder over et dygtigt mandskab af fagspecialister og en moderne maskinpark, der gør os i stand til at imødekomme dine specifikke idéer til et grønt anlæg. Dertil har vi etableret et solidt netværk af samarbejdspartnere, så vi kan varetage selv store, komplicerede byfornyelsesprojekter.

Totalentreprise med fokus på kvalitet
Gennem alle dele af projektet vægtes kvalitet højt. Både undervejs og ved projektets afslutning gennemgår vi nøje det fuldførte arbejde sammen med dig som kunde. Dertil benytter vi kun materialer af høj kvalitet, som udvælges i samråd med kunden. Dertil får kunden ekstra tryghed, da alt arbejde udføres med de gældende AB 92-normer som aftalegrundlag og inkluderer sikkerhedsstillelse og forsikring.

Sikker projektstyring – uden ubehagelige overraskelser
Da vi har stor erfaring i projektstyring, både af store og små totalentrepriser, kan du som kunde føle dig sikker på en effektiv gennemførelse af projektet, til tiden og uden ubehagelige overraskelser. Vi har kompetencer til at varetage ledelsen af alle projektets dele, inklusive: myndighedsgodkendelse, udgravninger, opbygning af ny underbund, autoriseret kloakarbejde, anlægsgartneri, brolægning og kvalitetssikring.

Gennem hele forløbet søger vi at opretholde en god dialog med dig som kunde, så du hele tiden har overblik over projektets udvikling.

Eksempler på løste projekter entreprenør:
•    Haver og parkanlæg
•    Legepladser, parker og offentlige pladser
•    Virksomhedsdomiciler
•    Grønne anlæg ved offentlige institutioner
•    Renovering af ældre gader
•    Totale byfornyelsesprojekter
•    m.m.

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for entreprenørarbejde.

Kontakt os

Skriv til os på jv@vestermarkribe.dk eller hør mere om, hvad vi kan tilbyde på tlf.

20 31 12 19