> Sådan arbejder vi

Sådan arbejder vi

Sådan arbejder vi - Vestermark Anlægsgartner Entreprenør
Skønhed ligger i detaljen – det gælder også haver og grønne anlæg. Hos Vestermark går vi derfor altid grundigt til værks, når vi skaber smukke grønne løsninger, skræddersyet til at imødekomme den enkelte kundes ønsker.
1

Et nyt anlæg

Kontakt anlægsgartner Jørgen Vestermark. Her taler I sammen om jeres ønsker til det nye anlæg. Ønskes en haveplan, har vi samarbejde med havearkitekter.

2

Plan for projektet

Når løsningen er fundet, udarbejder vi prisoverslag ud fra valg af materialer. Hvis I herefter ønsker et samarbejde, finder vi et tidspunkt for opstart af projektet.

3

Kvalitetssikring

Alle vores medarbejdere er faglærte anlægsgartnere og arbejder derfra efter normer og standarder inden for anlægsgartneri. Ligeså har vi gro-garanti på vores planter.

Gode grunde til at vælge Vestermark

medarbejdere_gode_grunde

1. Effektivt og erfarent mandskab

Hos Vestermark får du ekspertise og professionel hjælp til planlægning, design og indretning af grønne anlæg. Alle vores medarbejdere er faglærte og rige på erfaring. Og med næsten 50 års erfaring som anlægsgartner i Syd- og Sønderjylland har vi et ekstra godt kendskab til de lokale forhold, som kan påvirke din haves trivsel (f.eks. vejrforhold og jordtype). Dertil sætter vi en ære i at yde en høj kundeservice: Vi arbejder effektivt og rydder altid op efter os. Læs mere om vores team.

Grundig jordbearbejdning

2. Grundig jordbearbejdning

God jord er grundlaget for en sund have, der ikke falmer i skønhed med alderen. Vi bearbejder derfor altid jorden grundigt og i dybden: Vi sørger for, at planter og græs får optimale vækstbetingelser. Vi sikrer ligeledes, at flisebelægninger får et solidt og fast underlag, der kan klare høj belastning.

Stort unikt planteudvalg

3. Stort, unikt planteudvalg og gro-garanti

Vi tilbyder et enestående udvalg af planter fra ind- og udland. Vi har fuldgroede, smukke træer og hække, der står klar til at forskønne din have. Eller ønsker du en flot græsplane til den kommende sommersæson, så tilbyder vi hurtig anlægning af velplejet rullegræs. Vi giver gro-garanti på planter for første vækstsæson. Læs mere om vores udvalg af planter, buske og træer.

Autoriseret kloakarbejde

4. Autoriseret kloakarbejde

Vi kan som autoriserede kloakmestre med en moderne maskinpark tilbyde dig en totalløsning i anlæg af haver og grønne anlæg. Vores autorisation betyder, at al kloakarbejde udføres efter højeste professionelle standarder og efterlever alle krav fra myndighederne. Vi tilbyder bl.a. fejlfinding, reparation af nye kloakker samt etablering af nye kloakker. Læs mere om vores tilbud om autoriseret kloakarbejde.