Forskønnelse af offentlig anlæg

Etablering af nye grønne og grå arealer ved Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg.

Kunde

Sydvestjysk Sygehus

Type

Sedum begrønnede områder

 

Fokus

Siddepladser i corten og beton

Lokation

Esbjerg

Fra idé til virkelighed

Flere 1.000 m2 skulle forvandles fra et gråt, kedeligt område, til et grønt pauserum og opholdsareal. I samarbejde med rådgivere og entreprenører var Vestermark med til at forvandle Sydvestjysk Sygehus i Esbjergs gårdrum. Området blev begrønnet med sedum og efeu for at skabe et klimavenligt gårdrum, som samtidig indbyder til ro og ophold i gården. Der blev anlagt tilpassede bænke og hyggelige stier i hele området. Der er i projektet valgt flere forskelligartede produkter ud fra deres lange levetid og de er sammensat for at skabe det særlige udtryk der nu er tilstede i gårdmiljøerne.

Se flere projekter Kontakt os Skriv til os på jv@vestermarkribe.dk eller hør mere om, hvad vi kan tilbyde på tlf.20 31 12 19