Et udendørs studiemiljø

Udvikling og etablering af de udendørs fysiske rammer for unge mennesker på efterskolen.

Kunde

Ladelund Efterskole

Type

Udendørs studiemiljø

Fokus

Eksklusivt miks af materialer

Lokation

Ladelund

Fra idé til virkelighed

Vestermark A/S har været med til at tegne, udvikle og udføre de udendørs fysiske rammer omkring efterskolen, som til daglig rummer og aktiverer mange unge mennesker. Ambitionen har fra start været at sikre flotte, men samtidig funktionelle løsninger i hele anlægget, hvor studielivet er i fokus. Frem for at skabe kolde asfaltbelagte skolegårde, er der skabt miljøer med tilknytning til naturen og med gode muligheder for socialt samvær. Der er bagved skolen anlagt p-arealer afgrænset med betonkantsten og foran skolen er der skabt et fint ankomst miljø belagt med røde klinker, som står smukt til bygningens farver. I skolegården er flere områder belagt af Ipe træ med nedsunkne Platantræer, hvilket skaber en god atmosfære. Der er flere steder opstillet betonplinte, som de unge mennesker kan sidde på og der er lavet en plads til boldspil med grupperet landskab og beplantning omkring. I materialevalget er der benyttet granitfliser, slidte nordiske brosten, betonplinte, Ipe træ og røde klinker.

Se flere projekter Kontakt os Skriv til os på jv@vestermarkribe.dk eller hør mere om, hvad vi kan tilbyde på tlf.20 31 12 19