> Om os > Historie

Historie

Historie Vestermark Anlægsgartner

Rødder tilbage til 1967

Historien om firmaet Vestermark A/S havde sin begyndelse i Ribe i 1967, da Ejner Vestermark valgte at udleve sin drøm om at blive selvstændig. Ejner var på det tidspunkt ansat i et maskinfirma inden for landbrug, men var i sin fritid begyndt at passe og anlægge haver i det små. I starten kørte Ejner rundt i Ribe på sin cykel sammen med plæneklipperen bagefter sig. Da efterspørgslen efter en anlægsgartner voksede, besluttede Ejner at sætte alt ind på dette.

Ejner ansatte først en række fritidsmedarbejdere, men snart voksede staben til flere fastansatte anlægsgartnere, og dermed var firmaet etableret. Hustruen Ingrid, som var uddannet inden for handel og kontor, blev firmaets bogholder, og de fælles nøgleord for firmaet blev ’kvalitetsarbejde’, ’orden’ og ’stabilitet i økonomien’.

Dette blev starten på et livsværk, som sønnen Jørgen også blev en del af fra barns ben. Jørgen blev oplært i firmaet og blev efter sin læretid medejer af det der fik navnet Vestermark og Søn A/S. I 2003 overtog Jørgen alle aktier i firmaet, som i dag hedder Vestermark A/S.

I 2019 startede Jørgens søn, Andreas Vestermark, i firmaet efter flere års interesse i firmaets videreførelse og udvikling. Andreas er uddannet indenfor økonomi og finansiering, og har erfaring med både store og små virksomheders økonomi, administration, strategi og udvikling. Med det i bagagen samt interessent for anlægsgartnerfaget og projektudvikling, er Andreas nu med til at drive Vestermark A/S.

I 2020 tog virksomheden det næste skridt i generationsskiftet og tog Dennis Laursen, som har været en del af Vestermark i en årrække, med i ejerkredsen. 

I dag fører Jørgen og Andreas Vestermark samt Dennis, altså de stolte fagtraditioner videre, hvor den kvalitet Ejner stod for videreføres og fortsat er en af de vigtigste værdier i firmaet.

 

Vestermark A/S beskæftiger i dag 18 medarbejdere (anlægsgartnere, brolæggere og kloakmestre) heraf 4 lærlinge. Læs mere om vores team af dygtige anlægsgartnere, brolæggere m.v.

Høj kvalitet og god service i højsædet

Vestermark har mere end 50 års erfaring i faget og vi yder arbejde i høj kvalitet og med god service i højsædet. Med dette fokus og et dygtigt team af erfarne og kreative medarbejdere, har Vestermark haft fornøjelsen af at yde service til mere end 1000 glade kunder, som har fået realiseret deres projekter og havedrømme. Gå på opdagelse, og find inspiration i vores galleri med tidligere anlægs- og brolægningsprojekter her.

Er du klar til at gøre dit projekt til virkelighed? Lad fantasien få frit løb, og kontakt os for en uforpligtende konsultation med Jørgen eller Andreas Vestermark for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit projekt. 

   

Klar til et samarbejde?

Er du klar til at gøre dit projekt til virkelighed? Kontakt os for en uforpligtende konsultation og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit grønne eller grå anlæg.

 Se vores projekter


Projektgalleri