> Om os > Historie

Historie

Historie Vestermark Anlægsgartner

Rødder tilbage til 1967

Historien om firmaet Vestermark A/S havde sin begyndelse i Ribe i 1967, da Ejner Vestermark valgte at udleve sin drøm om at blive selvstændig. Ejner var på det tidspunkt ansat i et maskinfirma inden for landbrug, men var i sin fritid begyndt at passe og anlægge haver i det små. I starten kørte Ejner rundt i Ribe på sin cykel sammen med plæneklipperen. Da efterspørgslen efter en anlægsgartner voksede, valgte Ejner til sidst at sige sin faste stilling op.

Ejner ansatte først en række fritidsmedarbejdere, men snart voksede staben til flere fastansatte anlægsgartnere, og dermed var firmaet etableret. Hustruen Ingrid, som var uddannet inden for handel og kontor, blev firmaets bogholder, og de fælles nøgleord for firmaet blev ’kvalitetsarbejde’, ’orden’ og ’stabilitet i økonomien’.

Dette blev starten på et livsværk, som sønnen Jørgen også blev en del af fra barns ben. Jørgen blev oplært i firmaet og blev efter sin læretid medejer af firmaet, der nu fik navnet ’Vestermark og Søn A/S’. I 2003 overtog Jørgen alle aktier i firmaet, som i dag hedder Vestermark A/S.

I dag fører sønnen, Jørgen Vestermark, de stolte fagtraditioner videre. Jørgen fortæller:

”Jeg fik lov til at følge min far i hælene lige fra starten og arbejdede gennem hele min skolegang for firmaet. Jeg har derfor fået de klassiske dyder for godt gartneri helt ind under huden fra en tidlig alder. Vi er i dag en moderne virksomhed i rivende udvikling, men vi har fortsat vores rødder solidt plantet i den vision, som min far anlagde.”

Foruden Jørgen og hans hustru Lise er 10 faglærte medarbejdere (anlægsgartnere, brolæggere og struktører) i dag ansat i virksomheden. Læs mere om vores team af dygtige anlægsgartnere, brolæggere m.v.