> Om os > Profil

Profil

profil vestergaard anlaegsgartner entreprenoer

Vestermark A/S har siden 1967 skabt haver og grønne anlæg – udover det sædvanlige. Vi er klar til at løse opgaver i alle størrelser, lige fra små hyggelige gårdhaver og parcelhushaver til store parkanlæg og byfornyelsesprojekter. Med base i Ribe servicerer vi ikke alene kunder i Syd- og Sønderjylland, men tager også gerne ud til specielle opgaver i hele landet.

Vi kan lide at begejstre vores kunder med høj faglighed, kvalitet og kreativitet som vores varemærke. Vores profil:

Høj faglighed
”Alle vores medarbejdere er uddannede fagspecialister, rige på erfaring. Kunderne vil derfor opleve kompetent rådgivning gennem hele forløbet og kan føle sig sikre på en langtidsholdbar løsning, hvor der er taget højde for alle de bagvedliggende faktorer, der påvirker en haves trivsel.”

Kvalitet
”Et smukt resultat går hånd i hånd med god kvalitet. Vi udvælger derfor altid materialer i bedste kvalitet, arbejder grundigt for at etablere en sund jordbund i dybden og evaluerer nøje det fuldførte arbejde.”

Kreativitet
”Vi kan lide at inspirere og begejstre vores kunder. De værdsætter, at vi kommer med en stor lyst og evne til at gøre tingene anderledes. Om det er en mindre gårdhave eller et stort parkanlæg, så bringer vi altid vores erfaring og inspiration på banen og skaber unikke løsninger, der opfylder den enkelte kundes ønsker – og mere til.”

– Anlægsgartner Jørgen Vestermark.

 

Læs mere om fordelene ved at vælge Vestermark som din anlægsgartner og brolægger: Sådan arbejder vi.