Formand til vores grønne afdeling

Vi søger...

Formand til vores grønne afdeling

Andreas Vestermark

Projektleder og medejer

51809747

andreas@vestermarkribe.dk

Er du klar til et udfordrende job som grøn formand med en bred vifte af opgaver, der spænder fra praktisk udførelse i det grønne til administrativt ansvar?

Vi søger en dedikeret og alsidig formand, der er i stand til at jonglere mellem grønne projekter og den tilhørende administration. Vi tilbyder en fuldtidsstilling på vores virksomhed i Ribe.
Hvis du trives i en dynamisk arbejdssituation, evner at opnå fremragende resultater og fremme samarbejdet blandt dine medarbejdere, så vil vi meget gerne høre fra dig!

Om Os:

Vi er en etableret anlægsgartner-, brolægger- og entreprenørvirksomhed med base i Ribe, der udfører projekter i hele Syddanmark. Med 20 dedikerede medarbejdere og en grøn afdeling, der består af 3 anlægsgartnere, lægger vi stor vægt på samarbejde og kundetilfredshed. Hos Vestermark fokuserer vi på at opfylde vores kunders ønsker og skabe resultater, hvad enten det drejer sig om store projekter eller vedligeholdelsesopgaver. Vi prioriterer et positivt arbejdsmiljø og trivsel, hvilket afspejles i vores gode sociale sammenhold og effektiv kommunikation på tværs af afdelinger.

Kontakt os:

Vi vil gerne have din ansøgning senest d. 14. december 2024 og vi vil løbende afholde ansættelsessamtaler.

Læs mere om os her på hjemmesiden og følg os på Instagram og Facebook (@anlægsgartner_vestermark) for at lære mere om os. Send din ansøgning og CV til andreas@vestermarkribe.dk.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Andreas på telefon: 51 80 97 47.

Arbejdesopgaverne og vores forventninger til dig:

 • Som formand for vores grønne afdeling vil du have en afgørende rolle i forhold til særligt de nedenstående arbejdsområder:

  Den daglige drift af den grønne afdeling samt medvirke i udførelsen af grønne opgaver og vinterbekæmpelse.

  Ansvarlig for kundekontakt og møder med eksisterende og potentielle kunder vedr. grønne opgaver og vinterbekæmpelse.

  Planlægning og koordinering af arbejdet i den grønne afdeling. Tilsyn med timeregistrering, materialeforbrug, lagerbeholdning, samt være faglig ansvarlig for det grønne arbejde vores folk udfører.

  Udarbejdelse af tilbud på mindre opgaver.  

  Du vil spille en vigtig rolle i at opretholde og overvåge arbejdskvaliteten, motivere dine medarbejdere og bidrage til en positiv arbejdsmoral.
  Din erfaring i faget og din viden om planter vil være en afgørende støtte i dette job.
  Det vil være et stort plus hvis du har en interesse ift. at lære at lave havetegninger.

 • Vi forventer at du har grøn erfaring fra tidligere stillinger

 • Har B/BE-kørekort

Vi kan tilbyde:

 • En veletableret arbejdsplads med mange års erfaring i branchen.

  En alsidig stilling, der kombinerer både kontorarbejde og praktisk arbejde i marken.

  Frihed under ansvar og mulighed for at præge din egen hverdag.

  Et engageret team af kolleger.

  Konkurrencedygtig løn og fordelagtige personalegoder, herunder pensionsordning og sundhedsforsikring.

  Firmabil og nødvendigt udstyr, herunder pc.

 • Muligheden for at blive en del af en ambitiøs virksomhed med frihed under ansvar og rig mulighed for indflydelse.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt Andreas Vestermark her

Send din ansøgning her.

  Job hos Vestermark

  Hos Vestermark A/S er vi i løbende udvikling og vi er altid på udkig efter det næste gode medlem af vores medarbejderstab.

  Vi er en familieejet virksomhed med placering i Ribe, men med projekter i hele Syddanmark. Vi har gennem +50 år fået utallige anlægsprojekter i bagagen og vi er klar til de næste mange års nye muligheder – hos os får du mulighed for at være med på storslåede og spændende opgaver i fremtiden for både private kunder, erhverv og kommunale projekter. Vi er en virksomhed med plads til kreativitet og ønsker om faglig udvikling og der er endvidere mulighed for formandsposter og ansvarsområder på sigt.

  Vi har fokus på god kommunikation og et godt arbejdsmiljø og hos os vil du blive en del af en dygtig og faglig medarbejderstab. Vi søger løbende ambitiøse folk, som brænder for anlægsopgaver eller pleje og vedligehold af grønne områder. Så brænder du for kvalitet og sætter du en ære i godt samarbejde og det at aflevere veludførte projekter; så kontakt os og få en snak om dine muligheder for job hos os