> Vi tilbyder > Haver og grønne anlæg > Træer, hække og buske

Træer, hække og buske

Kontakt osSkriv til os på jv@vestermarkribe.dk eller hør mere om, hvad vi kan tilbyde på tlf.20 31 12 19
Træer, hække og buske er vigtige elementer i ethvert grønt anlæg. De lægger en ”baggrund” for havens design, opdeler haven i områder og påvirker det overordnede look.

Nyplantning af træer, hække og buske
Hos Vestermark har vi et af landets bedste udvalg af fuldgroede træer, hække og buske (stedsegrønne og blomstrende). Du behøver derfor ikke at vente mange år på at få din drømmehave. Foruden de gængse plantestørrelser har vi et bredt udvalg af fuldgroede træer, færdige hække og større buske. Læs mere om vores store, unikke planteudvalg.

Med næsten 50 års erfaring som anlægsgartner kan vi hjælpe dig med at udvælge de rette sorter og deres individuelle placering, hvor vi tager hensyn til:

  • Den overordnede stil, som du ønsker for dit grønne anlæg.
  • Lokale vejrforhold, jordbundstype, lysforhold og andre betingelser for vækst.
  • Påvirkning fra årstidernes skiften, at haven fremstår smuk og levende hele året rundt.
  • Bæredygtighed og vedligeholdelse.

Før vi planter nye træer, hække og buske, sørger vi selvfølgelig for at etablere en sund og stabil jordbund i dybden. Vi efterser nøje det fuldførte arbejde sammen med dig og giver gro-garanti inden for den første vækstsæson.

Vi tilbyder også professionel hjælp til beskæring af træer, træfældning, stubfræsning og hækklipning. Læs mere om vores tilbud inden for pleje og vedligeholdelse.