Ny-graesplaene

> Vi tilbyder > Haver og grønne anlæg > Ny græsplæne: såning eller rullegræs

Ny græsplæne: såning eller rullegræs

Få en sund, ny græsplæne, der er nem for dig at vedligeholde – enten ved såning eller som rullegræs. Hos Vestermark gør vi altid et grundigt forarbejde før etablering af en ny græsplæne. Vi lytter til dine ønsker, bidrager med faglig rådgivning og tager stilling til alle de bagvedliggende faktorer, der vil påvirke din plænes trivsel, både på kort og lang sigt, bl.a.:

  • Jordbundstype
  • Plan eller hældende grund
  • Sol og skygge
  • Ønskede stil for haven
  • Hvad græsplænen skal bruges til
  • Krav til vedligeholdelse

Der er et stort udvalg af græsfrøblandinger, der hver især egner sig til forskellige typer græsplæner.
Vi finder den rette frøblanding til græsplænen, men tilbyder også hurtig anlægning af velplejet rullegræs, så du ikke behøver at vente tålmodigt på et smukt resultat.

Vi arbejder altid grundigt med jordunderlaget, så du får en fremtidssikret plæne, der er sund i dybden, dette gælder både ved traditionel græssåning og ved anlægning af nyt rullegræs. Vi gennemfører grubning af jorden, så den løsnes helt ned til en dybde på 80 cm, så regnvand kan drænes væk. Samtidig sørger vi for at optimere jordkvaliteten med tilførsel af ny muldjord. Jorden afrettes også, så græsplænen bliver jævn og fin.

Problemer med den nuværende græsplæne
Vi hjælper også med at genskabe græsplæners skønhed, hvis de lider under problemer såsom ukrudt, mos, huller, muldvarpe, mosegrise og visne pletter. Få hjælp fra vores erfarne og faglærte anlægsgartnere.

Læs mere om vedligeholdelse af plænen.

Kontakt os
20 31 12 19Skriv til os på jv@vestermarkribe.dk eller hør mere om, hvad vi kan tilbyde på tlf.