Autoriseret kloakmester med stor ekspertise

Er du på udkig efter en professionel kloakmester? Med +1.000 glade kunder og +50 års erfaring garanterer vi løsninger efter højeste professionelle standard.

> Autoriseret kloakmester med stor ekspertise

Autoriseret kloakmester i Syddanmark

Som autoriseret kloakmester kan vi garantere vores kunder en holdbar totalløsning. Kloakarbejdet udføres altid efter højeste professionelle standard og efterlever alle krav fra myndighederne. Vores kunder får dertil en ekstra sikring med Garantiordningen fra Danske Kloakmestre.

Alle typer kloakarbejde løses efter højeste professionelle standard og kvalitetssikring

Vi udfører alle former for kloakarbejde i relation til nyetablering og renovering af grønne og grå anlæg. Med mere end 50 års erfaring kan vi rådgive dig om den mest holdbare kloakløsning, hvor der er taget hensyn til de lokale jordbundsforhold, vandløb og areal til rådighed.

Vi tilbyder:

  • Reparationer og fejlfinding i kloakken (inkl. TV-inspektion)
  • Etablering af spildevands- eller regnvandskloaker
  • Regnvandsfaskiner og nedsivningsanlæg
  • Omfangsdræn og overfladedræn
  • Kælderdræn
  • Højtvandslukke
  • Pumpebrønde
  • Rottespærre

 

Professionelt kloakarbejde og efterfølgende reetablering

Efter kloakarbejdet er gennemført (med evt. opgravning af kloak), sørger vi altid for en korrekt reetablering af dine arealer. Vi tilbyder også kompetent vejledning i materialevalg og gældende lovkrav. Dertil kan vi stå for at ansøge om godkendelse hos de lokale myndigheder og efterfølgende melding til myndighederne, når arbejdet er fuldført. I den forbindelse gennemfører vi altid en stram kvalitetskontrol på det udførte arbejde, så du kan vide dig sikker på, at kloakarbejdet udføres professionelt korrekt og lovligt.

Vores kompetence som autoriseret kloakmester betyder også, at vi kan tilbyde totalløsninger, inklusiv totalentreprise, så du slipper for at skulle koordinere samarbejdet mellem flere entreprenører.

Klar til et samarbejde?

Er du klar til at gøre dit projekt til virkelighed? Kontakt os for en uforpligtende konsultation, og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig og kloak- og regnvandsforhold.

Kontaktformularen finder du her på siden.

Andreas Vestermark
Mail: andreas@vestermarkribe.dk
Tlf: 51 80 97 47

Udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.


* påkrævet

Træer, hække og buske

Træer, hække og buske er vigtige elementer i ethvert grønt anlæg. De lægger en ”baggrund” for havens design, opdeler haven i områder og påvirker det overordnede look ...

Læs mere


Specialdesignede haveanlæg

Hos Vestermark specialdesigner vi haveanlægget i samarbejde med kunden – lige fra små urtehaver i privathaver til store blomsterbede i det offentlige byrum ...

Læs mere


Grønne tage: naturligt smukke – og godt for miljøet

Moderne taghaver og grønne tage er blevet populære, fordi de giver liv og skønhed til ellers kedelige og grå bygninger og tagflader ...

Læs mere


Ny græsplæne: såning eller rullegræs

Få en ny, sund græsplæne, der er nem for dig at vedligeholde – enten ved såning eller som rullegræs. Hos Vestermark gør vi altid et grundigt forarbejde før etablering af en ny græsplæne ...

Læs mere